Лоша кредитна история?

кредит лоша история

Какво се случва, ако се окажеш пред златна възможност като тази, например, да присъстваш на интересно обучение, което очакваш цяла година, но нямаш достатъчно пари, за да присъстваш? Какво ще направиш? Ще пропуснеш ли този шанс?

Осъзнавайки, че някои възможности са твърде добри, за да бъдат подминати се опитваш да вземеш заем от близката банка, за да покриеш таксата и пътните разходи. Имаш предишен опит с ползването на кредитна карта, но тя не е толкова изгодна. И сега какво? Какви са вариантите?

Дилема

Бързите парите могат бъдат мощен инструмент, който отваря врати и води до повече възможности. Но как да се справиш и да се възползваш от възможностите, когато имаш лошо кредитно досие?

Как да изплуваш и да продължиш напред?

Алтернативата, която е добре дошла

И така имаш лошо ЦКР? Няма проблем. Да, правилно, в такива случаи насреща са бързите кредити онлайн. Може би си преживял/а трудности в миналото и няма нищо лошо в това.

Запознай се с Фератум. Често отпускаме бързи заеми на хора с  кредитна история.

Позитивно начало

Разбираме, че отдаването на кредити е повече от финансова сделка – тя е връзка, изградена на доверие и лоялност. 

Ако имаш лоша кредитна история и се нуждаеш спешно от пари, за да покриеш текущите си разходи за теб може да е подходящ заем до заплата .

Кандидатстването за заем от Фератум е лесно. Просто посети ferratum.bg и попълни онлайн формата за кандидатстване. Заявката отнема няколко минути и след като е одобрена, получаваш парите по посочената от теб банкова сметка на същия ден.