Краткосрочен онлайн заем – условия и начин на получаване

Онлайн кредитите са краткосрочни заеми, които се използват за справяне с финансова ситуация, до следващата заплата. Ето защо, заемателят може да изплати кредита и лихвата по него със следващото си трудово възнаграждение. Коректните заемодатели винаги позволяват на клиентите си сами да избират най-удобния за тях срок, за който им е нужна сумата. При нас, заемателят може да избере сума между 100 и 1000 лв., която да му помогне в труден финансов момент.

Условия за получаване на краткосрочен кредит

Тъй като почти липсват ограничения за получаване на онлайн краткосрочен заем, доста хора могат да кандидатстват за такъв, а и е много удобен за хора, които няма трудов договор, например. Всичко, което е нужно е документ, който удостоверява, че заемателят има навършени 19 години и добра кредитна история. Освен това, одобрението по кредита се случва изключително бързо – до минути, а парите се получават още същия ден по банковата сметка.

Както казахме, ограничения почти няма – този вид кредит е особено удобен за хора без работа, без доказуем доход, жени в майчинство и тн. Не се проверява размер на дохода и не се изисква бележка от работодател. Всичко се случва за 5 минути, а парите са при теб до няколко часа.

Начин на получаване на краткосрочен кредит

Тъй като един от минусите на банковия кредит е изключителната му неудобност, краткосрочните онлайн заеми премахват този минус доста ефективно. При банковите заеми заемателят чака на опашка в офиса на банката, попълва множество документи и до одобрение се стига след няколко дни или седмици.

При онлайн парите до заплата попълваш онлайн бланка за няколко минути, избираш сумата и срока, след което може да разгледаш всички подробности – колко ще получиш, колко трябва да върнеш и кога, без скрити такси и лихви. След като се възползваш от сумата, връщането й става с получаването на следващата ти заплата или месечен приход.

Съвети за получаване на краткосрочен кредит

Ако имаш нужда от сума, за да покриеш краткосрочна финансова спешност, онлайн заемът до заплата е доста ефективен начин да сториш това. Тук става въпрос за разходи от рода на спешен ремонт на дома или колата, медицински разходи, високи сметки за ток и т.н. Но никога не вземай повече, от колкото ти трябват, за да може да ги изплатиш безпроблемно.

Ако смяташ, че краткосрочният онлайн кредит е добро решение за ситуацията, в която се намираш в момента – обърни се към Ferratum за да се справиш с проблемите си още днес.

Вземи бърз кредит до минути.

Кандидатствай

 

Можеш да прочетеш и другите ни статии

Sorry, there are errors on the page: