Как да използваш кредитния калкулатор

Дали, за да се възползваш от златен шанс или за да се справиш с някои ежедневни разходи като поправка на автомобила или друго, ние във Фератум вярваме, че осигуряваме на хората необходимото, за да казват по-често да казват „Да“ на възможностите от живота.

Какво означава отговорно кредитиране?

Основана в Хелзинки, Финландия и съхранила традиционните ценности на северните народи като доверие, честност, отговорност и постоянство, Фератум счита, че кредитирането е повече от финансова сделка – то е взаимна размяна на доверие.

Като отговорен кредитор, ние се стремим да спазваме добрите маркетингови практики и да предоставяме ясна и точна информация на нашите клиенти.

Нашият процес на одобрение на заем е базиран на целесъобразен модел за оценяване, който развиваме от години. Ние вземаме решение за отпускане на заем съобразно оценката на финансовото положение на кредитоискателя, неговата платежоспособност и това дали изискванията и плановете му ще бъдат удовлетворени чрез съответния заем.

Процесът по одобрение отнема само няколко минути, като се вземат предвид различни фактори, в уверение на това, че одобрения заем е отпуснат при спазване на етичните норми.

За да осигурим възможно най-голямо удобство на нашите клиенти, предлагаме различни варианти за изплащане на заема.

Как да пресметна лихвата?

Чрез кредитния калкулатор можеш да изчислиш, както лихвата, така и цялата дължима сума по заема. Използвай единия плъзгач на калкулатора, за да избереш желаната сума, а другия, за да определиш срока на заема. След като си направил своя избор, калкулаторът ще изчисли размера на лихвата, а под него ще намериш пълна информация за дължимата сума по заема.

Какво изчислява кредитния калкулатор?

Независимо дали искаш да изчислиш лихвата за покупка на билети в последния момент, резервация на самолетен билет, за да отидеш на интервю за работа в страната или за да върнеш автомобила си в движение, за каквото и да ти трябват бързи пари, можеш да разбереш за секунди каква сума ще изплатиш по кредита си, чрез нашия калкулатор.

Как да избереш заем?

Най-хубавото е, че можеш лесно да избереш кой заем е подходящ за теб , намирайки точната комбинация от сума и срок удобни за теб.

Използвай плъзгачите на кредитния калкулатор, за да промениш броя на дните и размера на сумата, докато откриеш най-удачния за теб вариант.

Какво означава ГПР?

ГПР (годишен процент на разходите)  се заплаща от кредитополучателя за това, че е взел заем от кредитора. Размерът му се изчислява като процент от общия размер на сумата по заема.

Какво е ГПР за различните видове заеми?

Нашите микро заеми предлагат на клиентите бърз достъп до малки суми пари. Към настоящия момент предлагаме микро заеми от 50 лв. до 1000 лв. за срок от 5-45 дни, в зависимост от размера на заема и законодателството на държавата.

 

ПАРИ на заем до ЗАПЛАТА

Моля, влезте в профила си да кандидатствате за  

Сума на заема

Срок на заема

 

 

Заемът на вноски е по-гъвкав продукт, който включва суми от 400 лв. до 4000 лв. на изплащане за по-дълъг период от 3 до 12 месеца. Заемът на вноски включва погасителен план, по което се различава от микро заема.

 

Пари на Заем на ВНОСКИ

 

Сума на заема

Срок на заема