Как да повишиш кредитния си рейтинг

Instantor – начинът да получиш бързо пари

Независимо дали е за да сграбчиш златна възможност, да предприемеш следваща крачка в начинание, което си започнал или в подкрепа на ежедневните ти нужди като ремонт на автомобила, например, ние във Фератум знаем, че времето е важно.

В тази връзка сме щастливи да ти представим Instantor – инструментът, който ни помага да ускорим процеса по предоставянето на онлайн заема, от който се нуждаеш.

Какво е Instantor?

Instantor е шведска компания, която помага да се съкрати времето за разглеждане на заявката и позволява решението да се предложи по-висока сума.

  • Бързо, лесно и сигурно онлайн удостоверяване
  • Кандидатите за заем се регистрират в онлайн платформата с потребителско име и парола, а Instantor върши останалото
  • Клиентът получава отговор до 10 минути от попълване на заявката за кандидатстване
  • Не е необходимо изпращане на копие на финансови документи по e-mail
  • Увеличава се шанса за одобрение
  • Сигурно и безопасно, не се съхраняват и не се запазват лични данни

Как работи?

Instantor проверява финансовото състояние на клиента и по този начин помага той да бъде одобрен за още по-висока сума.

Необходимо е само клиентите да се впишат със своето потребителско име и парола и процесът се задвижва от съвременната система за сигурност,

Веднъж след като кандидатът се впише в профила си, Instantor сравнява и проверява информацията и ни позволява да предложим по-висока сума.

Каква е ползата от Instantor?

С една дума – опростяването. Докато кандидатите за заем обикновено трябва да изпращат финансово извлечение или фиш от заплата, Instantor прави процеса по кандидатстване по-бърз.

От друга страна Instantor ни помага да формираме решението за отпускане на заем по-бързо и по-ефективно, така че да можеш да получиш парите, от които се нуждаеш без затруднения.

Безопасен и сигурен ли е Instantor?

Като водещ международен доставчик на мобилни финансови услуги и пионер в областта на финансовите технологии, Фератум счита твоята сигурност за приоритет.

Всички данни предоставени на Instantor са защитени със стандартна защита (SSL сертификат). Instantor не запазва, не използва и не променя никаква информация от профила на клиента. Instantor използва данните единствено, за да анализира финансовото състояние на потребителя.

Благодарение на Instantor, с Фератум можеш по-често да казваш Да на възможностите от живота.

 

 

 

 

ПАРИ на заем до ЗАПЛАТА

Моля, влезте в профила си да кандидатствате за  

Сума на заема

Срок на заема