Как да повишиш кредитния си рейтинг

Instantor – начинът да получиш бързо пари

Независимо дали е за да сграбчиш златна възможност, да предприемеш следваща крачка в начинание, което си започнал или в подкрепа на ежедневните ти нужди като ремонт на автомобила, например, ние във Фератум знаем, че времето е важно.

В тази връзка сме щастливи да ти представим Instantor – инструментът, който ни помага да ускорим процеса по предоставянето на онлайн заема, от който се нуждаеш.

Какво е Instantor?

Instantor е шведска компания, която помага да се съкрати времето за разглеждане на заявката и позволява решението да се предложи по-висока сума.

  • Бързо, лесно и сигурно онлайн удостоверяване
  • Кандидатите за заем се регистрират в онлайн платформата с потребителско име и парола, а Instantor върши останалото
  • Клиентът получава отговор до 10 минути от попълване на заявката за кандидатстване
  • Не е необходимо изпращане на копие на финансови документи по e-mail
  • Увеличава се шанса за одобрение
  • Сигурно и безопасно, не се съхраняват и не се запазват лични данни

Как работи?

Instantor проверява финансовото състояние на клиента и по този начин помага той да бъде одобрен за още по-висока сума.

Необходимо е само клиентите да се впишат със своето потребителско име и парола и процесът се задвижва от съвременната система за сигурност,

Веднъж след като кандидатът се впише в профила си, Instantor сравнява и проверява информацията и ни позволява да предложим по-висока сума.

Каква е ползата от Instantor?

С една дума – опростяването. Докато кандидатите за заем обикновено трябва да изпращат финансово извлечение или фиш от заплата, Instantor прави процеса по кандидатстване по-бърз.

От друга страна Instantor ни помага да формираме решението за отпускане на заем по-бързо и по-ефективно, така че да можеш да получиш парите, от които се нуждаеш без затруднения.

Безопасен и сигурен ли е Instantor?

Като водещ международен доставчик на мобилни финансови услуги и пионер в областта на финансовите технологии, Фератум счита твоята сигурност за приоритет.

Всички данни предоставени на Instantor са защитени със стандартна защита (SSL сертификат). Instantor не запазва, не използва и не променя никаква информация от профила на клиента. Instantor използва данните единствено, за да анализира финансовото състояние на потребителя.

Благодарение на Instantor, с Фератум можеш по-често да казваш Да на възможностите от живота.

 

 

 

 

ПАРИ на заем до ЗАПЛАТА

Сума на заема

Срок на заема

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +