Кариери

За компанията

Ferratum България е финансова институция, подразделение на Ferratum Group, финландската компания, предлагаща за първи път в света мобилни микрокредити. Ferratum присъства в 20 страни, има над 2 000 000 клиенти и повече от 400 посветени професионалисти. "More money to everyone" е в основата на нашия бизнес. Ferratum предлага бързи, лесно достъпни и поверителни заеми за потребителите. Нашите услуги могат да бъдат достъпни онлайн или на мобилни устройства, а отговора на искането за заем обикновено се дава в рамките на минути.

Стани част от екипа!

Ferratum цени кадрите си и затова хората в компанията са изключително важни. Ние ценим мнението им, уменията им, окуражаваме и развиваме иновативното мислене и идеи и разчитаме на тяхната ангажираност и подкрепа, за да вървим успешно напред.

Взаимно уважение и отговорност

Ferratum България предоставя на служителите си цялата необходима информация, индивидуално внимание, обучение в процесите на работа, условия за професионално развитие. В замяна очакваме от хората си да изпълняват поставените цели, да проявяват внимание към всеки клиент, да проявяват отговорност към работата и задачите си и да работят добре в екип.

Свободни позиции