Бързи пари

ПАРИ на заем до ЗАПЛАТА

Моля, влезте в профила си да кандидатствате за  

Сума на заема

Срок на заема

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferratum е водещ международен доставчик на мобилни финансови услуги и е пионер в областта на финансовите технологии от 2005 г. насам. Нашата цел е да революционизираме банковото дело.

Какво правим и как можем да помогнем 

Ние предлагаме на нашите клиенти бързи пари, прости и иновативни решения за мобилно кредитиране. Ние се гордеем с иновациите, лекотата на използване и прозрачността.

Нашата мисия е проста - да предоставя най-добрите, най-бързите и най-лесните за ползване кредитни услуги, достъпни с персонално обслужване на клиенти 24 часа в денонощието.

Нашите клиенти

Нашите клиенти са разнообразни и идват от всички професионални сфери. Общото между тях е,  че когато става въпрос за пари, те знаят, че могат да разчитат на Ferratum за безпроблемни, бързи пари.

Скорост и лекота

Независимо от ситуацията, понякога имате нужда от допълнителни бързи пари. Ето защо разработихме прости и гъвкави заеми, които ви осигуряват бърз достъп до средства от всяко мобилно устройство.

Неочаквани разходи

Ако имате неочаквани разходи, независимо дали става дума за спешен ремонт на автомобили или спешна нужда, която просто не може да изчака, докато пристигне следващото заплащане, ние сме тук, за да ви помогнем. Ние обещаваме да направим всичко възможно да получавате необходимите пари бързо, когато имате нужда от тях.

Каквито и да са вашите нужди

Нашите бързи заеми могат да бъдат използвани за каквото ви харесва и в много случаи са идеалното решение за вашите краткосрочни парични нужди. Може би за една предстояща ваканция, изненадваща рождена дата или може би за вашата сватба - каквито и да са причините ви - Фератум е тук, за да ви помогне.

Това, което виждате, е това, което получавате

С всички наши продукти за заем получавате бързи пари лесно, а разходите винаги са ясни. Няма скрити такси и това, което виждате в офертата си, е просто сумата, която ще изплатите в деня на погасяване на кредита.

С Ferratum наистина е толкова лесно!