БЪРЗИ ЗАЕМИ

Нашият продукт:

Фератум поставя прозрачността и коректността на отношенията с клиентите на много високо ниво и точно поради тази причина ще ви дадем предварително информация, каква е цялата сума на бързия заем. Гарантираме, че при нас няма скрити или допълнителни такси. Предоставяме два вида кредитиране:

Ние предлагаме бързи заеми онлайн за суми от 50 лв. до 1000 лв., като срокът на заема може да варира от 5 до 45 дни, според вашите нужди. Условията варират според сумата, от която се нуждаете.

Можете да кандидатствате от бутона тук:

От ноември 2014 Фератум България предлага и заем на вноски за суми от 400 лв. до 5000 лв. със срок за погасяване от 2 до 12 месеца.

Вижте сами колко е лесно:

ЕкстраКеш е специалното ново предложение на Фератум за лоялните ни клиенти.

Какво е ЕкстраКеш? Допълнителна сума към активния ти кредит.

Вече имаш активен кредит от Фератум, но все пак средствата не ти стигат? Възползвай се от ЕкстраКеш.

Ако:

  • Вече си изплатил 1 кредит от Фератум без да закъсняваш
  • В момента имаш активен кредит на месечни вноски
  • Погасил си поне първите 3 вноски от активния си кредит без закъснение
  • Тогава ЕкстраКеш е правилният избор за теб. Ако отговаряш на посочените условия, влез в профила си и очаквай нашата оферта за твоя личен ЕкстраКеш.

Защо да изберем бърз заем от Фератум

бързи кредити

Краткосрочните бързи кредити са добро решение при възникнали финансови затруднения. Този тип заеми са на твое разположение, за да ти помогнат да покриеш разходи от първа необходимост в рамките на няколко дни до няколко седмици:

  •          за да си осигуриш пари докато чакаш да получите заплатата си;

  •          за да не закъснееш с плащането на битовите ви сметки;

  •          за да посрещнеш неочакваните разходи през месеца;

Как да изпратим искане за заем:

Можеш да кандидатствате от тук.

Искане за заем може да се изпрати чрез попълване на заявка на интернет страницата или като посетиш офис на някой от партньорите на Фератум.

Кандидатстването за бързи пари онлайн е бързо, лесно и удобно! Ще получиш отговор на заявката си до 10 минути и може да получиш парите веднага.

Как се кандидатства:

1.  Избери каква сума би желал да усвоиш от www.ferratum.bg                        

2. След като вече си избрал необходимата сума, натисни бутона за кандидатстване. Ще бъдеш пренасочен към следващата стъпка - може да избереш заем до заплата със срок на връщане до 45 дни и сума до 1000 лв. или заем на вноски със срок на връщане между 2 и 12 месеца и сума до 5000 лв. Ще трябва да попълниш кратка заявка за кандидатстване.

3. Служителите на Фератум ще проверят данните, които си посочил в заявката, както и кредитната ти история. Ще получиш текстово съобщение (SMS) на твоя мобилен номер, с което ще те уведомим, дали заявката за заем е одобрена и за какъв заем си одобрен. Ще ти изпратим и инструкции как да приключиш кандидатурата си.

 

Как да потвърдим кандидатурата си за заем:

До 10 минути след като прегледаме твоята кандидатура, ще получиш SMS с отговор на искането. Ако заявката за заем е одобрена, трябва да потвърдиш, че си съгласен:

1. Като изпратиш SMS на номер 1917

Изпрати текстово съобщение от твоя личен мобилен телефон, с който си кандидатствал, до кратък номер 1917 на латиница, съдържащ текст с разстояние (интервал) между двете думи: FER PRIEMAM

2. Като въведеш уеб код

Когато одобрим твоята заявка, ние ще ти изпратим Уеб код, който съдържа 4 цифри като текстово съобщение на твоя мобилен номер. За да потвърдиш заема, трябва да въведеш твоето ЕГН и кода, който си получил, на страницата за потвърждение.

Как да удължим срока на заема си:

Ако си взел заем до заплата от Фератум и не можеш да изплатиш заема в срок, можеш да кандидатстваш за удължаване на срока със 7, 15 или 30 дни. Трябва да изпратиш кратка молба на info@ferratum.bg преди първоначалната дата на падеж. По този начин ще избегнеш наказателни такси, както и ще запазиш добрата си кредитна история в Централния кредитен регистър.

За да удължиш срока на заема, в имейла е необходимо да ни посочиш имената си и ЕГН. За активираното удължаване и новата дата на падеж ще бъдеш уведомен чрез СМС.

Може да удължищ срока на заема си няколко пъти, със съгласие на Фератум, със 7, 15 или 30 дни, като за всяко удължаване се заплаща такса. За 7 дни - 10%, за 15 дни - 20%, за 30 дни - 35%. За повече информация прочети "Общите условия" или се свържи с нас на имейл info@ferratum.bg

процент лихва за кредита

Как се формира лихвата по заема:

При избор на сума и срок, ще се запознаеш предварително с лихвата и таксите по заема, така че ти ще бъдеш напълно наясно каква цена ще трябва да платиш за нашата услуга.

Довери се на нашите Бързи заеми и ще се увериш в коректността, с която сме известни сред клиентите си, у нас и в много европейски страни.

Кандидатствай за бърз заем онлайн или в един от нашите офиси.