БЪРЗИ ЗАЕМИ

Нашият продукт:

Фератум поставя прозрачността и коректността на отношенията с клиентите на много високо ниво и точно поради тази причина ще ви дадем предварително информация, каква е цялата сума на бързия заем. Гарантираме, че при нас няма скрити или допълнителни такси. Предоставяме два вида кредитиране:

Ние предлагаме бързи заеми онлайн за суми от 50лв. до 800лв., като срокът на заема може да варира от 5 до 45 дни, според вашите нужди. Условията варират според сумата, от която се нуждаете.

Можете да кандидатствате от бутона тук:

От ноември 2014 Фератум България предлага и заем на вноски за суми от 400 до 3500лв със срок за погасяване от 2 до 12 месеца.

Вижте сами колко е лесно:

Защо да изберем бърз заем от Фератум

бързи кредити

Краткосрочните бързи кредити са добро решение при възникнали финансови затруднения. Този тип заеми са на ваше разположение, за да ви помогнат да покриете разходи от първа необходимост в рамките на няколко дни до няколко седмици:

  •          за да си осигурите пари докато чакате да получите заплатата си;

  •          за да не закъснеете с плащането на битовите ви сметки;

  •          за да посрещнете неочакваните разходи през месеца;

Как да изпратим искане за заем:

Можете да кандидатствате от тук.

Искане за заем може да се изпрати чрез попълване на заявка на интернет страницата или като посетите офис на някой от партньорите на Фератум.

Кандидатстването за бързи пари онлайн е бързо, лесно и удобно! Ще получите отговор на заявката си до 10 минути и може да получите парите веднага.

Как се кандидатства:

1.       Изберете каква сума бихте желали да усвоите от www.ferratum.bg                        

2.       След като вече сте избрали необходимата сума, натиснете бутона за кандидатстване. Ще бъдете пренасочени към следващата стъпка - можете да изберете Заем до заплата със срок на връщане до 45 дни и сума до 700 лв или заем на вноски със срок на връщане между 2 и 12 месеца и сума до 2000 лв. Ще трябва да попълните кратка заявка за кандидатстване.

3.       Служителите на Фератум ще проверят данните, които сте посочили в заявката, както и кредитната ви история. Ще получите текстово съобщение (SMS) на вашия мобилен номер, с което ще Ви уведомим, дали заявката за заем е одобрена и за какъв заем сте одобрен. Ще ви изпратим и инструкции как да приключите кандидатурата си.

 

Как да потвърдим кандидатурата си за заем:

До 10 минути след като прегледаме вашата кандидатура, ще получите SMS с отговор на Вашето искане. Ако заявката за заем е одобрена, трябва да потвърдите, че сте съгласни:

1. Като изпратите SMS на номер 1917

     Изпратете текстово съобщение от Вашия личен мобилен телефон, с който сте кандидатствали, до кратък номер 1917 на латиница, съдържащ текст с разстояние (интервал) между двете думи: FER PRIEMAM

2. Като въведете уеб код

      Когато одобрим Вашата заявка, ние ще Ви изпратим Уеб код, който съдържа 4 цифри като текстово съобщение на вашия мобилен номер. За да потвърдите заема, трябва да въведете Вашия ЕГН и кода, който сте получили, на страницата за потвърждение.

Как да удължим срока на заема си:

Ако сте взели заем до заплата от Фератум и не можете да изплатите заема в срок, можете да кандидатствате за удължаване на срока със 7, 15 или 30 дни. Трябва да изпратите кратка молба на info@ferratum.bg преди първоначалната дата на падеж. По този начин ще избегнете наказателни такси, както и ще запазите добрата си кредитна история в Централния кредитен регистър.

За да удължите срока на заема, в имейла е необходимо да ни посочите имената си и ЕГН. За активираното удължаване и новата дата на падеж ще бъдете уведомени чрез СМС.

Можете да удължите срока на заема си няколко пъти, със съгласие на Фератум, със 7, 15 или 30 дни, като за всяко удължаване се заплаща такса. За 7 дни - 10%, за 15 дни - 20%, за 30 дни - 35%. За повече информация прочетете "Общите условия" или се свържете с нас на имейл info@ferratum.bg

процент лихва за кредита

Как се формира лихвата по заема:

Лихвата по заема се формира като процент от отпуснатата сума (главница), за дните на ползване на заема(срок на заема), при максимален ГПР до 50% от главницата. При избор на сума и срок, ще се запознаете предварително с лихвата и таксите по заема, така че вие ще бъдете напълно наясно каква цена ще трябва да платите за нашата услуга.

Доверете се на нашите Бързи заеми и ще се уверите в коректността, с която сме известни сред клиентите си, у нас и в много европейски страни.

Кандидатствайте за бърз заем онлайн или в един от нашите офиси.