Бързи заеми.

Нуждаеш се от пари бързо? Получи одобрение за кредит до минути.

Защо да вземеш кредит от Ferratum?

Финансирай непредвидени разходи или по-големи покупки бързо и лесно.

Кандидатсвай бързо и изцяло онлайн и получи парите в същия ден.

Възможност за удължаване на срока на заема.

Кандидатствай лесно онлайн!

01.

Кажи ни колко пари ти трябват.

02.

Кандидатствай и попълни данните си.

03.

Получи отговор до минути.

Нашите продукти:

Ferratum поставя прозрачността и коректността на отношенията с клиентите на много високо ниво и точно поради тази причина ще ви дадем предварително информация, каква е цялата сума на бързия заем. Гарантираме, че при нас няма скрити или допълнителни такси. Предоставяме два вида кредитиране:

Кредит до заплата

Ние предлагаме бързи заеми онлайн за суми от 100 лв. до 1000 лв., като срокът на заема може да варира от 5 до 45 дни, според вашите нужди. Условията варират според сумата, от която се нуждаеш.

Можеш да кандидатстваш от бутона тук:

Кандидатствай

Заем на месечни вноски

Ferratum предлага и заем на вноски за суми от 400 лв. до 6000 лв. със срок за погасяване от 2 до 18 месеца.

Виж сам колко е лесно:

Кандидатствай

ЕкстраКеш

ЕкстраКеш е специалното предложение на Ferratum за лоялните ни клиенти.

Какво е ЕкстраКеш? Допълнителна сума към активния ти кредит.

Вече имаш активен кредит от Ferratum, но все пак средствата не ти стигат? Възползвай се от ЕкстраКеш.

Ако:

  • Вече си изплатил 1 кредит от Ferratum без да закъсняваш
  • В момента имаш активен кредит на месечни вноски
  • Погасил си поне първите 3 вноски от активния си кредит без закъснение
  • Тогава ЕкстраКеш е правилният избор за теб. Ако отговаряш на посочените условия, влез в профила си и очаквай нашата оферта за твоя личен ЕкстраКеш.

Защо да изберем бърз заем от Ferratum

Краткосрочните бързи кредити са добро решение при възникнали финансови затруднения. Този тип заеми са на твое разположение, за да ти помогнат да покриеш разходи от първа необходимост в рамките на няколко дни до няколко месеца:

  • за да си осигуриш пари докато чакаш да получиш заплатата си;
  • за да не закъснееш с плащането на битовите си сметки;
  • за да посрещнеш неочакваните разходи през месеца.

Как да изпратим искане за заем:

Искане за заем може да се изпрати чрез попълване на заявка на интернет страницата.

Кандидатстването за бързи пари онлайн е бързо, лесно и удобно! Ще получиш отговор на заявката си до минути и може да получиш парите веднага.

Как се кандидатства:

1. Избери каква сума би желал да усвоиш.

2. След като вече си избрал необходимата сума, натисни бутона за кандидатстване. Ще бъдеш пренасочен към следващата стъпка - може да избереш заем до заплата със срок на връщане до 45 дни и сума до 1000 лв. или заем на вноски със срок на връщане между 2 и 18 месеца и сума до 6000 лв. Ще трябва да попълниш кратка заявка за кандидатстване.

3. Служителите на Ferratum ще проверят данните, които си посочил в заявката, както и кредитната ти история. Ще получиш SMS на твоя мобилен номер, с което ще те уведомим, дали заявката за заем е одобрена и за какъв заем си одобрен. Ще ти изпратим и инструкции как да приключиш кандидатстването си.

Как да потвърдим кандидатстването си за заем:

След като прегледаме твоята заявка, ще получиш SMS с отговор на искането. Ако заявката за заем е одобрена, трябва да потвърдиш, че си съгласен с условията по договора, който си получил на имейл:

1. Като изпратиш SMS на номер 1917

Изпрати SMS от мобилния телефон, с който си кандидатствал, до кратък номер 1917 на латиница, съдържащ текст с разстояние (интервал) между двете думи: FER PRIEMAM 

Много е важно съобщението да е изпратено от номера в заявката, иначе няма как да те идентифицираме. 

2. Като въведеш уеб код

Когато одобрим твоята заявка, ние ще ти изпратим Уеб код, който съдържа 4 цифри като SMS на твоя мобилен номер. За да потвърдиш заема, трябва да въведеш твоето ЕГН и кода, който си получил, на страницата за потвърждение.

Как да удължим срока на заема си:

Ако си взел кредит до заплата от Ferratum и не можеш да изплатиш заема в срок, можеш да кандидатстваш за удължаване на срока със 7, 15 или 30 дни. Трябва да изпратиш заявка от страницата за удължаване на кредита преди първоначалната дата на падеж. По този начин ще избегнеш наказателни такси, както и ще запазиш добрата си кредитна история в Централния кредитен регистър.

За активираното удължаване и новата дата на падеж ще бъдеш уведомен чрез СМС.

Може да удължищ срока на заема си няколко пъти, със съгласие на Ferratum, със 7, 15 или 30 дни, като за всяко удължаване се заплаща такса. За 7 дни - 10%, за 15 дни - 20%, за 30 дни - 35% от главницата на кредита. За повече информация прочети "Общите условия".

Как се формира лихвата по заема:

При избор на сума и срок, ще се запознаеш предварително с лихвата и таксите по заема, така че ти ще бъдеш напълно наясно каква цена ще трябва да платиш за нашата услуга.

Довери се на нашите бързи заеми и ще се увериш в коректността, с която сме известни сред клиентите си, у нас и в много европейски страни.

Кандидатствай за бърз заем онлайн сега.

Sorry, there are errors on the page: