За нас

 

Фератум България

"Фератум България" ЕООД е част от международната кредитна компания Ferratum Group и е първата компанията в България, която отпуска бързи заеми, като кандидатстването се извършва онлайн в интернет. Компанията оперира с финландски капитал. Под името „Фератум” в момента се предлага услугата „Бърз заем” и в други страни в Европа: Финландия, Швеция, Литва, Латвия, Словакия, Холандия, Испания и др., както и в Нова Зеландия и Сингапур. Компанията обслужва 25 пазара към настоящия момент. 

"Фератум", като член на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК), работи съобразно установен Етичен кодекс за отговорно кредитиране.

"Фератум България" ЕООД е регистрирана като Администратор на лични данни с Удостоверение № 0247990/ 14.07.2009г, и е регистрирана като финансова институция в Регистъра на БНБ по чл. 3, ал. 2 от Закона за кредитните институции.

Основната дейност на компанията – отпускане на Бързи заеми без залог, като кандидатстването за кредит се извършва онлайн.

Цел – предлагане на лесен и бърз малък кредит, при минимална документация и за максимално кратко време.

Ние сме динамична, високотехнологична компания, която непрекъснато търси начини да се развива, да намира нови и по-добри и ефективни начини да извършва дейността си.

Ако желаете да станете част от екипа на Фератум следете страницата КАРИЕРИ за нови свободни позиции.

 

С Фератум можете да се доверите на сигурен финансов партньор с над 10 години опит в областта на кредитирането на международно ниво!

Пари за твоето утре!

 

 

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +