За нас

 

Фератум България

"Фератум България" ЕООД е част от международната кредитна компания Ferratum Group и е първата компанията в България, която отпуска бързи заеми, като кандидатстването се извършва онлайн в интернет.

Ferratum Group е е международен доставчик на мобилни банкови услуги, потребителски кредити и финансови услуги за малкия и среден бизнес. Основана през 2005 г. и със седалище в Хелзинки, Финландия, Ferratum Group се разширява бързо, за да работи в 25 страни в Европа, Африка, Южна и Северна Америка и Азиатско-тихоокеанския регион.

Като пионер във финансовите мобилни и дигитални технология, Ferratum е в челните редици на дигиталната банкова революция. Ferratum`s mobile Bank, стартирана през 2016 г., е новаторска платформа за мобилно банкиране, предлагаща редица финансови услуги, включително плащания и трансфери в реално време в рамките на едно приложение. Понастоящем се предлага в 5 европейски държави. Ferratum Group има повече от 2 милиона активни и бивши клиенти. 

Ferratum Group е листната в сегмента Prime Standard на Франкфуртската фондова борса под символ "FRU."

"Фератум", като член на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК), работи съобразно установен Етичен кодекс за отговорно кредитиране.

"Фератум България" ЕООД е регистрирана като Администратор на лични данни с Удостоверение № 0247990/ 14.07.2009г, и е регистрирана като финансова институция в Регистъра на БНБ по чл. 3, ал. 2 от Закона за кредитните институции.

Основната дейност на компанията – отпускане на потебителски заеми, като кандидатстването за кредит се извършва онлайн.

Цел – предлагане на лесен и бърз малък кредит, при минимална документация и за максимално кратко време.

Ние сме динамична, високотехнологична компания, която непрекъснато търси начини да се развива, да намира нови и по-добри и ефективни начини да извършва дейността си.

Ако желаете да станете част от екипа на Фератум следете страницата КАРИЕРИ за нови свободни позиции.

 

С Фератум можете да се доверите на сигурен финансов партньор с над 10 години опит в областта на кредитирането на международно ниво!

Пари за твоето утре!