Кредит на вноски.

Вземи до 6000 лв. за срок на връщане от 2 до 18 месеца.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат e 50%. Пример: За сума 400 лв. и срок 3 месеца, лихва 26,96 лв (6,74%) и ГПР 49,03% . Обща сума за връщане 426,96 лв. при ползване на личен гарант.

Защо да вземеш кредит от Ferratum?

Финансирай непредвидени разходи или по-големи покупки бързо и лесно.

Кандидатсвай бързо и изцяло онлайн и получи парите незабавно.

Сам избираш сумата и срока.

Кандидатствай лесно онлайн!

01.

Избери необходимата сума.

02.

Попълни формата за кандидатстване. 

03.

Получи отговор до минути.

Как да получа кредит?

За да кандидатстваш за кредит онлайн, просто избери необходимата сума и натисни бутона "Кандидатствай". По време на процеса на кандидатстване трябва да попълниш информация от своя документ за самоличност и друг набор от информация, която ще спомогне за формиране на твоята кредитна оценка. Необходимо е и да преминеш през процеса по потвърждаване на самоличност, който е бърз и лесен. Не се притеснявай - само следвай стъпките и инструкциите на екрана.

Трябва да отговаряш и на изискванията за отпускане на кредит, от гледна точка възраст и кредитна история. Всички тези изисквания ни помагат да се погрижим, че няма да изпаднеш в невъзможност да погасяваш кредита си и това от своя страна да развали кредитната ти история.

След като попълниш заявката, можеш да очакваш отговор до минути (в рамките на работното ни време). След одобрение и успешно удостоверяване на твоята самоличност, остава само да потвърдиш кредита от менюто и сумата ще бъде наредена към теб по избрания метод. Оттам насетне, следвай своя погасителен план, за да не изпускаш вноски. Ако имаш въпроси нашия любезен екип е на линия, за да ти съдейства!

Кой може да получи кредит от Ferratum?

Изисквания за отпускане на кредит:

  • Трябва да имаш навършени 19 години и да имаш добра кредитна история.
  • Не е необходимо да работиш на трудов договор, но трябва да имаш доходи, с които да обслужваш кредита си.
  • Без изисквания за минимален доход.
  • Трябва да разполагаш с валиден документ за самоличност, валиден имейл и телефонен номер.

Онлайн кредит лесно и бързо

Без значение от твоите нужди, тегленето на кредит онлайн трябва да бъде просто и ясно. Ето защо във Ferratum направихме кандидатстването за заем онлайн възможно най-лесно. Можеш да попълниш онлайн заявлението си за заем отвсякъде и от всяко едно устройство - кажи сбогом на чакането на опашка с часове!

Изборът на правилния размер на кредита зависи от твоите нужди. Търсиш финансиране за по-голяма покупка, като нов компютър или ремонт на жилището? Или се нуждаеш от малко допълнителна финансова помощ за наема и сметките?

Нашият онлайн калкулатор ти дава бърз поглед върху условията по твоя кредит. Чрез промяна на размера на заема и срока на кредита можеш незабавно да видиш дължимата сума на месечна база при кредита на вноски или в края на периода при кредита до заплата. Имай предвид, че ще получиш цялата информация в преддоговорната информация на имейл, но в зависимост от датата, на която потвърдиш кредита си и сумата е наредена към теб, може да има промяна в датите в твоя погасителен план, който е неразделна част от договора ти за кредит.

Sorry, there are errors on the page: