Какви са ползите от бързия заем?

Може би вече сте опитали всичко, за да балансирате приходите и разходите в бюджета си. Може би дори сте обмислили възможността да изтеглите потребителски кредит, но в последствие сте размислили и сте се отказали, заради усложнения процес на кандидатстване. Сигурно вече сте се обръщали поне няколко пъти към приятели и роднини за малко пари на заем, но сте ударили на камък. Това е момента, в който е време да потърсите бърз заем до заплата, който ще ви помогне, точно когато имате най-голяма необходимост. Целта на това кредитиране е да посрещнете моментните си разходи или дупка в бюджета.

Важно е да запомните, че бързият заем не е дългосрочно решение. Предварително се подсигурявайте така, че да можете да погасите заема си в срок. Планирайте приходите си внимателно за да можете да платите задължението си във възможно най-кратък срок. Стига да не позволите към заема ви да се натрупат допълнителни лихви и такси, изплащането на финансовото задължение ще е лесно изпълнимо и то в кратки срокове. Бързият заем е като инжекция адреналин за семейния бюджет и може да бъде полезен финансов инструмент, когато очаквате приходи едва след месец или няколко седмици.

1)  В какви ситуации е добре да избера бърз заем до заплата?

Краткосрочният паричен заем е опция, която може да разреши краткосрочните проблеми в бюджета ви, както в професионален, така и в личен план. Често се случва да не успеем да предвидим определен разход, а неговото посрещане в срок да е твърде важно. По този начин бързият кредит до заплата може да предотврати възникването на по-сериозен проблем. Сравнително често бързият заем до 399лв. е достатъчна предпоставка за драстична промяна в нечий живот. Предоставяните от Ferratum заеми до заплата вече са с таван от 700 лева, и сумите в диапазона от 50 до 700 лева позволяват по-голяма гъвкавост за и по-разширена употреба на нашите онлайн кредити. Това естествено зависи от конкретната ситуация, в която се намира човек, но най-същественото е, че заема до заплата определено ще промени финансовата ви стабилност в краткосрочен план.

2)  С бързият заем до заплата се избягва дългосрочното обвързване с плащания

Алтернатива като тази може да ви спести пари в дългосрочен план.Ако изберете традиционният път и изтеглите потребителски кредит от банка или друга финансова институция, то вие ще погасявате дълга си по-дълго време и съответно оскъпяването ще е по-голямо. Освен това банките начисляват и събират множество лихви, такси за закъснели плащания, такси за администриране и допълнителни такси за обслужване, в случай, че не плащате вноската си лично и на място. При бързият заем всичко това е спестено и съответно допълнителните разходи за финансовата услуга са значително по-малко.

3) Бързият заем до заплата за кредитоискателите, които не са одобрени за потребителски кредит

За кредититоискателите, които не отговарят на условията за получаване на потребителски кредит, бързият заем често е най-добрата алтернатива, защото понякога човек трябва спешно да плати сметки или възникнат допълнителни разходи, които трябва да се покрият на момента, в следствие на непредвиден спешен случай. Одобрението винаги е бързо, а целият процес е обяснен ясно. Всички такси по заема, които ще трябва да се заплатят са предварително известни на кандидата за кредит.

4)  Без доказване на доход 

Тъй като бързите заеми се предлагат за по-малки суми от потребителските кредити, и проверките за кредитоспособността на кандидата за кредит са малко по-олекотени. За да получите бърз заем от Ferratum е най-важно да имате добра кредитна история и коректно да обслужвате предходните и настоящите си задължения, както и да имате реален личен доход, чрез който да можете да обслужите заема си навреме за да бъдете коректни. При попълването на искането за заем не е необходимо да изпращате каквито и да било документи за доказване на дохода, ние ще имаме грижата да направим съответните справки. Единственото ни изискване е да посочите типа заетост, за да ни улесните в проверките.

5)  Бързина, ефективност, конфиденциалност и сигурност по време на кандидатстване за заем

Вече не се налага да чакате на опашка, да хабите нерви, да чакате над 30 минути за да стигнете до гише само за да подадете своето искане за кредит. И поне още няколко часа до няколко дни за да научите дали сте одобрен за потребителски кредит от банка. Ще откриете, че получаването на бърз заем до заплата е по-лесно отколкото сте си представяли. Целият процес за кандидатстване при FERRATUM е изключително обезопасен, така че личната информация, която попълва кредитоискателят, е точно толкова защитена при нас, колкото и във всяка банкова институция. Тази услуга е не по-малко надеждна и сигурна от предлаганите банкови продукти. Преимуществото обаче е, че при бързият заем превода към личната сметка на клиента се осъществява незабавно след одобрение.