5 причини да се доверите на Фератум

Фератум, като член на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК), работи съобразно установен Етичен кодекс за отговорно кредитиране. Нашите клиенти получават ясна  информация за финансовите услуги, които предлагаме. Договорните условия са максимално достъпни, написани на разбираем език, без „малки букви“ и скрити условия.

Ние Ви осигуряваме високо ниво на обслужване, доброжелателно и позитивно отношение при възникнал проблем или затруднение. Продуктите, които предлагаме на нашите клиенти, са съобразени с възможностите им за погасяване, съответстват на техните изисквания и нужди.

Фератум следва принципите за професионалната почтеност, безпристрастност и бизнес етика. Ние спазваме  стандартите, предвидени в Кодекса.

Какво потребителите могат да очакват от нас:

♦ ясна информация за финансовите услуги, които предлагаме;

♦ гъвкавост и разбиране на Вашите нужди;

♦ ефективност и бързина при отпускане на кредит;

♦ доброжелателно и позитивно отношение;

♦ отлично ниво на обслужване.

Присъединяването на Фератум към АОНК е продължение на политиката на компанията за прозрачно, коректно и отговорно кредитиране. Индивидуалният подход в работата ни е показател за личностно-ориентиран модел на сътрудничество.

Екипът на Фератум е на разположение, за да отговори максимално бързо на Вашите нужди. За  нас добрата комуникация с потребителя е основен приоритет. При възникнали въпроси или необходимост от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас.

За контакт: телефони 070011088 и *3377(*FERR),  email: info@ferratum.bg.