Как да направим романтичните си покупки този Свети Валентин?

Наближава един от важните моменти през годината за влюбените двойки и нощ, която ще искате да избегнете на всяка цена, ако сте необвързани. Денят на Свети Валентин е точно зад ъгъла.

Циничните хора биха казали,че това е един от най-ненужните празници, но е факт, че ако сте обвързани (или искате да сте), няма как да се измъкнете от разходите покрай Свети Валентин. От цветята и подаръците, до идеи за подходящи места за среща и шампанско, ние ще ви предложим различни начини да прекарате деня на Свети Валентин без да похарчите цяло състояние и да затъвате в заеми.

Цветя

Независимо дали редовно купувате на половинката си огромни букети, или ѝ купувате цветя два пъти в годината – на Свети Валентин и 8-ми март, има голям шанс да купите цветя за този Свети Валентин.

Подаръци

Подаръците изцяло зависят от това колко пари можете да похарчите, но много магазини предлагат специални оферти за парфюми и бельо за Свети Валентин. Също така си заслужава да погледнете в сайтове за колективно пазаруване за подаръци, като например един ден в СПА комплекс. Ако имате време и познания, тази година може да направите ръчно изработени подаръци, изработени с любов.

Обича ли половинката ви ароматни свещи? Можете сами да направите чаена свещ, която да поднесете като подарък. Всичко, което ви трябва е красива чаша и чинийка и няколко свещи.

Друг страхотен ръчно изработен подарък, който ще отнеме малко повече усилия, е комплект от персонализирани чаши за вино или коктейли. Ще ви трябва специална боя за рисуване върху чаши. Освен това бихте могли да комбинирате тази идея в по-голям подарък, като купите съставките за любимия коктейл или питие на половинката си и го приготвите заедно.

Няма да се измъкнете от Свети Валентин без да купите картичка. Освен ако не искате да изненадате вашия партньор с ръчно изработена картичка, то най-добре да закупите картичката преди да е дошъл последния момент.

Идеи за места за срещи

Да се опитате да запазите маса в приличен ресторант за Свети Валентин може да бъде трудно, и нека си го кажем – не си заслужава надутите цени. Може да проверите за изгодни сделки в сайтовете за колективно пазаруване, но бъдете внимателни, защото някои сделки може да изключват деня на Свети Валентин с дребен шрифт. Страхотна алтернатива е да си организирате среща вкъщи.

Пригответе любимото ястие на партньора си вместо да резервирате маса в ресторант. С парите, които ще спестите, ще можете да си позволите да приготвите малко по-специална вечеря. Ако мисълта за печене не ви плаши, може да направите вечерта още по-добра, като приготвите домашен десерт.
Помните ли персонализираните чаши за коктейли? Защо да не се възползвате от тях и да си организирате коктейлна вечер? Намерете рецептите на любимите си напитки в интернет, купете необходимите продукти и прекарайте една страхотна вечер.

Ако искате да прекарате целия ден на Свети Валентин заедно, защо да не планирате забавни дейности за през деня и да запазите изненадите за вечерта? Вземете си фотоапарат и посетете местния зоопарк или туристическа забележителност. С бутилка вино и подходящо мезе можете да прекарате вечерта спокойно у дома с половинката си. Това може би не е най-бляскавият начин да прекарате Свети Валентин, но оригиналността и личната връзка са много по-важни от хвърлянето на пари за нещо, което може да правите и всеки друг ден.

Ако финансовите средства не ви достигат, за да отпразнувате Свети Валентин по начина, който желаете, може да се възползвате от бърз онлайн кредит от Фератум!

Всеки първи заем до 700 лв за срок до 30 дни е с 0% лихва!

Не забравяйте, че на 14 феруари е последният ви шанс да участвате в нашата игра и да спечелите смартфон Lenovo!