Бързи пари до заплата – бонус в началото на годината

От Декември до Януари е най-дългият период между заплати, поради многото почивни дни и празници. Освен това, покрай Коледа и Нова година се харчат изключително големи суми за подаръци, които суми често изчерпват спестените финанси на едно домакинство, а понякога дори ги надхвърлят. Така през Януари, на доста семейства се налага да намалят разходите си и да трябва да се справят с месеца при наличието на по-малко пари от друг път. Не стига това, ами и температурите падат, а токът поскъпва – така първите месеци от новата година могат да се окажат доста трудни за много хора с изхарчени спестявания и високи сметки за електричество и отопление, да не говорим за хора, които нямат постоянна работа или по някаква причина не ходят на работа. А до топлите дни има още доста време.

Все пак, колкото и трудна да звучи една такава ситуация, от нея винаги има начин да се излезе – дали чрез заем от приятели, банков кредит или бърз кредит, когато един човек има нужда от пари, той разполага с възможности. Но коя от тях ще е най-ефективна и ще му помогне да се справи с проблема си бързо, без последствия?

Отговорът е съвсем логичен – бързите заеми до заплата.

Докато другите начини за набиране на бързи финансови средства са тежки и натоварват вас или ваши познати, при бързите онлайн заеми всичко става бързо и решавате проблемите си самостоятелно, без да се налага да опирате до приятели и банки.
Както говори името им, бързите онлайн кредити са пари на заем, които са предназначени за покриването на спешни финансови разходи – високи сметки за отопление, ток, належащ ремонт на колата или дома, медицински и зъболекарски такси, и др. Получената сума от заема се изплаща с получаването на следващото трудово възнаграждение, след което задължението ви към заемодателя отпада, а финансовото ви положение вече е по-стабилно.

Макар и да изглежда като по-слаба алтернатива, в сравнение с един банков кредит, онлайн парите до заплата всъщност са много по-правилен вариант, а и доста по-удобен.
Кандидатстването за такъв тип кредит става много лесно – онлайн, докато си седите удобно пред компютъра вкъщи. Нужни са около 5 минути да попълните виртуалния формуляр, след което още 10-15 минути за одобрение, а парите ще са по сметката ви до няколко часа. По-бърз начин за получаване на финансови средства на кредит няма. 

Освен всичко друго, краткосрочните кредити до заплата имат нисък праг за одобрение – нужно е само да сте над 19 години, български гражданин и да имате добра кредитна история. Не се изисква доказателство за постоянен доход или трудов договор – напълно удобно за жени в майчинство и хора без или на временна работа.
При банките, както всички знаем, това въобще не е така – ако искате да бъдете одобрени за кредит, трябва да имате доказан доход, да можете да предоставите обезпечение под формата на имущество, както и да имате поръчители – добри приятели или роднини, които да поемат задължението ви, ако това се наложи. А дори и да сте напълно изрядни в подготовката си, отново съществува голям шанс да не бъдете одобрени по редица други причини, за които никой не ви е предупредил. При одобрение следват множество вноски и задължение, което може да отнеме и години, докато бъде изплатено – стрес, от който нямате никаква нужда.

Ако се нуждаете от пари, които ви трябват на момента, просто защото сте изпаднали в неочакван разход, а времето до следващата ви заплата е твърде голямо – бързият кредит е вашето решение. Ако не искате да е обвързвате с дългосрочен кредит, нямате работа или не желаете да минавате през всички перипетии, които банката ви е подготвила – кандидатствайте за бърз кредит oт Ferratum. Осигурете си спокойствие през зимата.