Неромантичната истина за разходите за Свети Валентин

Много хора правят планове преди Деня на влюбените. По-голямата част го правят, за да уважат своята половинка. Други се опитват да използват тази възможност, за да намерят истинската си любов. Някои просто искат да получат колкото се може повече шоколад. Но какво точно кара хората да харчат хиляди левове по време на Деня на влюбените? Възможно ли е да купим нещо ценно за половинката, без да харчим твърде много? Нека разберем!

Не е тайна, че харчим много пари ,за да купим подаръци. Нещата стават още по-зле през февруари. Не е и изненада увеличението на цените през този месец. Търговците и дистрибуторите не могат да пропуснат възможността да завишат цените. Рози, шоколади, картички и всички останали малки скъпоценни неща стават по-скъпи, просто защото тяхното търсене се увеличава.  

Все пак, това не означава, че ще трябва да похарчите цяло състояние. Част от мъжете купуват подаръци, просто защото се опитват да впечатлят своите приятелки. Някои хора искат да започнат връзка и използват Свети Валентин като възможност да го направят.

По-голямата част от жените празнуват този празник, защото всеки друг го прави. Няколко момичета признават, че купуват подаръци за себе си. Което не е лошо нещо, след като всички обичаме шоколад.

Обикновено хората получават скъпи неща, ако са обвързани от скоро. Но колкото повече остаряваме, толкова по-малко се чувстваме задължени да купим нещо впечатляващо. Това не е означава, че любовта замира. Това се случва, защото дългогодишните двойки не се нуждаят от определен ден от годината, за да си покажат колко държат един на друг.

Всеки сам решавa, как да засвидетелства любовта си. Начините да го направите са милион. Дали ще купите скъп подарък, дали ще подарите нежно цвете, ще прекарате деня в СПА центъра или ще вложите цялата си любов в печенето и приготвянето на вечеря, вие най-добре знаете какво ще накара човека до вас да се усмихне.  

Ако обаче изпитвате финансов недостиг, възможен вариант е да се възползвате от безлихвен първи кредит до 700лв и срок до 15 дни и да получите малко пари за желания подарък на вашия приятел или приятелка.