Три начина да се подготвите за лятната почивка

Топлите летни дни се приближават бързо, така че е време да започнете да мислите за това, което искате да направите това лято. Тъй като лятото никога е достатъчно дълго, помислете как можете да направите сезона продължителен. През летните месеци е естествено да искаме да "развиваме" нашите дейности и да правим повече неща. Обаче, да правите повече също често означава и да харчите повече пари.

По-долу ще ви дадем три иновативни съвета как да пестите пари това лято.

Покупка на билети за фестивала рано

Летните фестивали са страхотни. Слушането на невероятна музика, разходка с приятели,  вкусна храна и къмпинг сред любителите на фестивала. За съжаление, билетът за фестивала не е евтин. Затова опитайте да закупите билетите си възможно най-рано. Много фестивали предлагат билети за "early birds", където цените могат да бъдат значително по-ниски. Не пропускайте тази възможност! Ако нямате пари, защо да не ги купите с бърз заем без лихва, тъй като всеки първи заем до 700лв и срок до 15 дни е с 0% лихва. Това е лесен и ефективен начин за спестяване на пари.

Споделено путъвне

Закупуването на кола може да е значителен ангажимент, най-малкото тъй като тя изисква доста голяма сума пари. Въпреки това, ако пътуването до работното място е далеч и ако целта ви е да прекарате лятото в обиколки на странта и пътешествия , може би е подходящият момент да инвестирате в кола. Не прекарвайте вашите прелестни летни месеци в горещ, претъпкан градски транспорт. Взмете шофьорска книжка и кандидатствайте за кредит днес. Мислете за него като инвестиция, която ще бъде много полезна не само за лятото, но и в дългосрочен план.

Не забравяйте за приложенията и facebook групите, които предлагат споделено пътуване. В летния сезон повече от всякога трафикът се увеличава извън градовете и всеки иска да е навън и да пътува. Сигурни сме, че ще намерите много шофьори, които да споделят колата си с вас.

Бъдете предпазливи при избора на климатик

Задължително е да имате удобен дом, тъй като той е вашето светилище когато трябва да се отпуснете и да се възстановите. Дори ако текущият ви бюджет не ви позволява да закупите климатик, помислете дали да вземете малък бърз заем и да инвестирате в добра система за охлаждане. Не забравяйте, че в началото на лятото цената на климатичната инсталация е най-висока. Не чакайте до средата на лятото, когато имате нужда от климатик. Бъдете мъдри и инсталирайте системата си на време.

Когато откриете начини за спестяване на пари, можете да се насладите на лятото. Така че, планирайте предварително и харчете мъдро, за да извлечете максимума от този сезон.

Ако статията ви е харесала, можете да я споделите с приятели. 

Ако искате да разберете повече за продуктите на Фератум, можете да го направите от тук:

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +