По-малко стрес около сватбата?

pari za svatbata

Защо сватбите са едновременно и най-радостното и стресиращо събитие, което вероятно ще преживеем? За много хора планирането и организирането на големия ден е като работа на пълен работен ден. В действителност, те често погълват всичкото ни време.

Организирайки сватбеното си парти трябва да направите списък с гости, да организирате мероприятия, да резервирате дата и място, а след това да проучите фотографи, доставчици на храна, развлечения и цветари - списъкът е привидно безкраен!

След това идва и решението за бюджета. Европейците харчат средно $ 5495 на сватбата си, докато средната американска сватба струва шест пъти повече от тази сума.

Работата върху сватбен бюджет може да бъде дълъг и стресиращ процес. Колко гости ще  поканите? Къде е мястото? Колко струва кетърингът? Колко ще струва декорацията? Отпечатването на поканите? А булчеснакта рокля?

Когато най-накрая пристигне големият ден, отново има стрес дали всичко ще върви гладко. Дали кумът ще забрави пръстените? Дали ще вали или не? Истината е, че сватбите не трябва да са толкова стресиращи.

По-долу са дадени четири съвета , коиото да донесат малко дзен на вашия ден:

1. Разкарайте стреса от планирането

Разбира се има много агенции и желаещи да ви помогнат в планирането и организирането, но за да сте наясно какво се случва и да не изпуснете нещо важно, като например свещите за църквата, можете да си водите записки в някое приложение за планиране на сватба. 

Paste Magazine състави списък от 10 големи сватбени приложения, които ще ви помогнат да планирате големия си ден.

Вижте как едно от тези приложения тук:. (Https://www.pastemagazine.com/articles/2017/05/your-wedding-should-be-one.html)

2. Запомнете защо правите това

В крайна сметка ще се омъжите за любимия човек. В края на краищата това е, което искате. Вашият голям ден трябва да е радостен повод.

Насладете се на процеса на планиране заедно, да се смеете и да не вземате нещата толкова сериозно. Всичко ще мине и докато имате един друг, това е всичко, което има значение.

3. Притесненията за парите трябва да изчезнат

След като сте решили бюджета за сватбата, намирането на средствата е голямо приключение, понякога. Използването на кредитна карта за плащане на сватбата вероятно не е най-добрата идея. Въпреки това, за мнозина бързите кредити са перфектното решение.

Краткосрочните заеми предлагат голяма гъвкавост и се отпускат много бързо.  С Ferratum, например, можете да завършите заявката само за няколко минути и да получите парите в сметката си - в рамките на няколко часа.

4.Отпуснете се

Освободете напрежението от идеалния ден. Можете да планирате много, но всичко, което ще се случи, ще се случи! Може би сравнявате големия си ден с сватбата на приятел или със сцена от филм?

Отпуснете се, поемете дълбоко въздух и празнувайте това, което трябва да бъде велик повод.

Споделете тази публикация, ако знаете някой друг, който може да го вдъхновява. Още велики истории и съвети за нашия блог!

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +