Как да се върнем на пистата след лятото?

обранто на пистата с бърз кредит

Лятото е време да се отпуснем, да си починем, да се насладим. Ние всички ядем и пием повече, отколкото може би трябва, спим през странни часове, нарушаваме обичайното ни ежедневие. Всичко е част от забавлението.

Чрез всички допълнителни социални дейности, пътувания, разхдки, сватби, неизбежно това означава парите ни да свършат. Но не можем да сложим цена на чудесните спомени от празниците, от летните забавления и времето, прекарано с приятели и семейство, нали?

С края на лятото обаче е време да се върнем на пистата. Това обикновено означава да започнем да се храним нормално отново, да спортуваме, да се върнем към нашата работа и да организираме финансите си.

Да се върнем в реалността

Това може да е страшна перспектива, но първото нещо, което трябва да направите, след като се върнете от лятната си ваканция, е да се изправите пред иреалността. Това означава да погледнем дълговете си.

Но преди да направите това, е много важно да сe настроите борбено и позитивно към предстоящото. Следователно, веднага щом започнете да пресмятате дълговете си от лятото, незабавно се опитайте да ги съставите план за дейстивие и бюджет.

Първата стъпка и да прегледате доходите се и да помислите от къде можете да задаляте малка сума, за да се справите с дълга. Само 50 лева от всяка заплата е достатъчно, за да каже на мозъка ви, че се движите в правилната посока и ще се чувствате по-контролирани.

Точно тук, точно сега 

Осъзнайте положението си точно тук и точно сега. Освен летните дългове, към тях може да имате и натрупани по-стари задължения, или предстоящи такива като изравнителната сметка за парното или да купите хранителни продукти за седмицата, но все още не сте получили заплата. Какво можете да наприте в този случай?

Понякога се нуждаете от малко помощ, за да се върнете на пистата. Ето защо ние от Ferratum се разработихмр нашите бързи и гъвкави оналайн кредити до заплата. 

Клиентите могат да попълнят онлайн заявление за заем в рамките на няколко минути, а на екрана ви ще се появи решение за кредит само с едно мигване. Няма документи и не се изисква доказване на доход за суми при заем до заплата.

Да изпълним плана

След като сте решили как да се справите в краткосрочен план и с бюджета си, е важно да съставите схема за това кога и как възнамерявате да изплатите летния си дълг.

В допълнение към сумата, която ще спестявате от вашата заплата, за да изплатите дълга си, в зависимост от размера на дълга и срока, може да решите, както много други хора го правят, да потърсите допълнителен източник на доходи. 

Можете да предложите уменията си за почасова работа или през почивните дни. 

Каквото и да решите, важно е да се чувствате, че контролирате финансите си и да не позволявате на нещо да заглуши невероятното лято.

Споделете тази публикация с други хора, които смятате, че ще я харесат! Още велики истории и съвети в нашия блог.

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +