Бърз кредит на вноски – Силата да сбъднете всичко

kredit na vnoski

Представете си следната ситуация: Откакто сте се преместили в апартамента си преди две години, вие сте имали за цел да реновирате втората стая и да я превърнете както в учебна стая, така и в спалня за приятели и семейство, когато те посещават града.

18 месеца са минали и втората стая, за съжаление, става по-скоро като складово помещение. Всеки ден си напомняте, че наистина трябва да обновите стаята този уикенд.

Както и да е, няколко дни по-късно ще получите имейл от един от най-близките си приятели, който казва, че ще ви посети една седмица в края на месеца и се чуди дали ще е ок, ако остане във втората стая докато в града.

"Разбира се", казвате, развълнувани от мисълта да видите най-добрия си приятел за първи път от 12 месеца.

Нищо друго не ни мотивира така силно, както крайните срокове!

Направете го !

Вдигнете ръкавите си, влезте във втората стая и веднага разработете план за преустройство и обновяване. Първо трябва да закупите и монтирате рафтчета, за да закачите любимите си книги.

Бихте искали също така да закупите стилен разтегателен диван, на който гостите да спят, самостоятелен гардероб, голям, удобен стол за четене за мързеливи неделни следобеди и други мебели, които пасват на стаята.

Стоите на вратата, присвивате очи и почти виждате колко невероятна ще изглежда стаята. И ти се усмихвате. Най-накрая, втората стая ще бъде функционална и както винаги сте си представяли.

За да стане това, и при толкова кратко предизвестие, ще ви трябват малко помощ.

Помислете за това като за допълнителна подкрепа

Тук е мястото да помислите за малка финансова подкрепа.  Нашият кредит на вноски се предлага от 400 до 3000лв за период  2-12 месеца.

Заемите на вноски се изплащат чрез месечни погасителни плащания, а вноските обикновено се разпределят равномерно по време на срока на заема, което ви позволява да бюджетирате финансите си при погасяване.

Благодарение на автоматизираната ни технология за кредитно оценяване, ние сме в състояние да вземем решение за заем само за няколко минути. Попълнете онлайн заявлението за минути - без документи, без чакане на опашки.

Нашата мисия е да осигурим най-добрия потребителски интерфейс за кредитиране 24-7 и персонално обслужване на клиенти.

 

И така, как можем да ви помогнем?

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +