Значението на годишнините и как да запалим страстта отново

съвети за годишнина

Ние всички водим забързан живот. Между работата, вземането на децата от училище, ходенето до фитнес залата и домакинската работа, е лесно да оставим връзката и отношенията с нашите партньори на заден план.

В края на един натоварен ден на работа, просто се прибирате вкъщи, седяте на дивана и гледате телевизия. Може би партньорът ви се присъединява към вас на другия край на дивана. След няколко часа и двамата си лягате, събуждайте се, отивате на работа и повтаряте. Какво се случи помежду ви?

Макар че е изключително важно да имате интереси и време само за себе си, е също толкова важно да прекарате качествено време заедно и да бъдете източник на подкрепа и общуване един с друг.

Моменти на свързване 

"Успешният брак изисква да се влюбваш много пъти, винаги с един и същи човек."

- Mignon McLaughlin

Обикновено хората в дългосрочни взаимоотношения се оплакват , че не се чувстват ценени. С нашия натоварен живот е лесно да приемем връзката си за даденост.

Барбара Фредриксън, водещ социален психолог и американски професор в Университета на Северна Каролина в Чапел Хил, издаде през 2015 г. книга, наречена "Любов 2.0", която обсъжда значението на създаването на "моменти на свързване" отново и отново.

Истината е, че всички искаме да се чувстваме обичани, оценени и свързани. По време на ранните етапи на взаимоотношенията, когато всичко е все още ново, имаше върхови моменти и преживявания, които създадоха прекрасни спомени. Създаването на връзки и магически моменти не трябва да са нещо от миналото.

Възпроизвеждане на искра 

Важно е да оставим тези, които обичаме, да знаят, че те са важни за нас. Какво по-добро време да покажем на партньорите, че ги обичаме, отколкото на годишнината от сватбата ни или на годишнината от деня, в който се срещнахте?

Кога за последен път сте имали една нощ в града или направихте нещо спонтанно и малко лудо заедно?

Каквото и да правите, където и да отидете, отделете време да се свържете. Споделете романтично ястие, опознайте нов град заедно или отидете на романтична разходка.

Без оправдания 

Не позволявайте на възможността да отмине.

Може би сте имали напрегнат финансов месец, или плановете за излизат така , катко сте ги направили. Каквато и да е причината, ние от Фератум сме тук, за да помогнем.

Ако смятате да изненадате любимия си човек с романтично бягство за годишнината, но имате нужда от помощ с пари, не търсете повече. Ние предлагаме лесни, гъвкави краткосрочни заеми, които ви позволяват бързо да получите достъп до средства и да казвате "да" за създаване на спомени през целия живот.

Кандидатствайте за един от нашите бързи заеми онлайн и получавате одобрение в рамките на няколко минути,а парите малко след това.

"Има само едно щастие в този живот, да обичаш и да бъдеш обичан".

George Sand