Как да се възползвате максимално от Черен Петък?

пари за черен петък

Най-големият ден за търговията на дребно, Black Friday е почти тук! Това е и любимият ден на купувача. Готов ли си?

Въпреки че произхожда от САЩ, много страни по света вече участват в ежегодния пазаруващ ден, което го прави най-доброто време, за да ползвате голямо намалените суми.

И с Коледа точно зад ъгъла, няма по-добро време да направите всичките си коледни пазарувания с помощта на продажбите на черен петък. И така, какво точно е „Черен Петък“?

Първо, нека да разгледаме историята на Черния петък.

В черно 

Терминът "Черният петък" се използва за пръв път през 60-те години и бележи началото на сезона за пазаруване в Коледа.

Ако сте запознати със счетоводното понятие "в черно", то ще ви помогне да обясните защо денят се нарича Черен петък. Назад в дните, когато счетоводното отчитане се извършва ръчно, червеният цвят показвал загуба, докато черният - печалба.

Подгответе се

Няма друг начин да опишете Черния петък, освен „лудория".Ако искате да се насладите на молове и да участвате в най-големия ден на търговията на дребно, имате нужда от план за действие.

С хиляди нетърпеливи купувачи, които се надяват да намерят желани списъци на изгодни цени, молът бързо прилича на пиковите часове на метрото в Ню Йорк. Отделете време за написване на списък за коледни пазарувания и списък на магазините, където да намерите всеки елемент предварително. Това е времето, което е добре прекрано и интелигентна стратегия, която ще ви помогне да преминете цели през лудостта.

И така, откъде знаете кои магазини имат най-добрите продажби и какви продукти ще бъдат налични? Много големи търговци на дребно популяризират продажбите си чрез традиционни медии, имейли и социални медийни реклами.

Купувачите могат да разберат точно кои артикули ще се продават и кой магазин предлага най-добрите сделки.

Помощ! Какво трябва да купя? 

С толкова много магазини и различни оферти е лесно да се объркате. Спомнете си ,че тук идва моментът за списъка. На първо място направете покупките от вашия списък след това, ако ви остане време и енергия, огледайте се какво друго би ви заинтригувало.

Като правило, Черният петък е най-доброто време за закупуване на електроника като телевизори, компютри и смартфони.

Черният петък също е чудесно време за домашни стоки като хладилници, кафе машини и други кухненски уреди.

Избегнете лудостта в магазина и пазарувайте онлайн 

Искате да увеличите шансовете си за закупуване на желания подарък, но ви се става рано сутринта и не не желаете да се редите на опашка. Не сте сами.

Днес много купувачи предпочитат да избегнат лудницата и вместо това пазаруват онлайн. Когато изгодната сделка е на върха на пръстите ви и можете да избегнете стреса по магазините, защо да не потърсите стоките онлайн. Освен това бързо и лесно можете да разберете дали артикулите са налични във вашия цвят и размер.

 

 

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +