Сбъдни мечтата си! Outdo Yourself

участвай за твоята мечта

Тази година решихме да направим нещо малко по-различно от познатите ти Коледни кампании. Тъй като е сезонът на подаръците, решихме да ти подарим възможност да надминеш себе си!

Какво имаме предвид? Търсим проекти, цели и желания, които да сбъднем. Откриваш ли себе си в някое от видеата? Спри да мечтаеш и започни да действаш. Разкажи ни какво винаги си искал да направиш в кратко видео (до 1 мин.) и го сподели със света!

Ще подкрепим идеите на трима от вас със щедри награди и напътствия. Включи се в надпреварата между 18 декември 2017 г. и 14 януари 2018 г. Победителите ще бъдат обявени на сайта на 30 януари 2018 г. Включи се оттук >>>

Общи условия на играта #outdoyourself.

За да бъде още по-магическа тази Коледа, ние от Фератум България ще подкрепим един от българските участници с допълнителна награда фотоапарат Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera. Наградата е  1 бр. като печелившият участник ще бъде определен на произволен, лотариен принцип от всички участвали, в присъствието на комисия от трима члена, която ще удостовери законосъобразността на тегленото.

Играта стартира на 18.12.2017 г. и ще продължи до 14.01.2018 г. Регистрацията за участие е описана в общите условия по-горе. Право на участие в играта, придобива всяко пълнолетно, дееспособно, физическо лице, изпълнило условията за регистрация.Участниците в настоящата игра, следва да имат местожителство на територията на Република България. Участието в играта е безвъзмездно. 

Обявяването на победителя ще бъде на 01.02.2018г. на сайтът на компанията. Победителят ще бъде потърсен от Фератум. В случай, че Дружеството не успее да се свърже и с резервния печеливш участник и той не потърси наградата си в срок от  5 (пет) дни от датата на нейното изтегляне, то тя остава собственост на Дружеството.

Наградата ще бъда предоставена след подписване на Декларация за съгласие за обработка на личните данни. Наградата не може да бъде заменяна или преотстъпвана. 

В играта нямат право да участват служители на „Фератум България“ ЕООД  и техни роднини по права линия без ограничения.