Отбележи Световното в списъка си със желания

мечти и пари

Всички искаме да живеем задоволен и интересен живот, но твърде често се оказваме в капана на забързаното ежедневие и забравяме да правим нещата, които ни носят радост и биха ни създали приятни спомени.

Например оставяме вечерите да се изплъзват пред телевизора, наблюдавайки как други хора водят пълноценен живот, а уикендите да преливат един в друг, а най-приятната част от живота са моментите и преживяванията. Кога за последно направи нещо, което да накара душата ти да запее? Кога за последно направи нещо, за което си заслужава да разкажеш на своите деца и внуци?

Защо списъка със желания е важен

Създаването на списък със желания е един от начините да се увериш, че живееш живота си, така както искаш и по начин, който да те кара да се гордееш.

Важно е да имаш списък със желания, поради редица причини например, че важните неща за теб и тези, които осмислят живота ти са постоянно в полизрението ти. Това ти дава посока, към която да се стремиш, за разлика от безцелното ежедневие.

Освен това задраскването на неща от списъка ще ти донесе чувство за напредък и удовлетворение, което от своя страна ще повлияе цялостно на твоето щастие.

Списъкът трябва да е личен

Списъкът ти със желания трябва да се отнася лично за теб.

Той трябва да включва само неща, които да важни за теб, които ти носят смисъл и искаш да правиш до края на живота си.

За всеки човек тези неща са различни.

Нека играта да започне

Когато стане дума за необикновени моменти и спомени за цял живот, за много хора това означава да видят националния си отбор на Световната купа или да посетят най-мащабното събитие по футбол на света.

Тази година от 14-ти до 15-ти юни в 11 града в Русия ще се проведе Световното първенство по футбол 2018.

Шансът да сбъднеш желанието си е налице, защо не се възползваш от него?

Представи си как гледаш мачовете на живо на чуждестранен стадион с още хиляди други фенове на футбола от цял свят, пееш химна и носиш цветовете на твоята страна, как прегръщаш приятелите си и се поздравявате, когато отбора отбележи гол.

Вълнението е почти осезаемо. Това са моментите, за които си заслужава да живееш. Това са историите, за които си струва да разказваш.

Не позволявай шанса да те подмине

Понякога, когато възможностите се изправят пред нас си казваме: „Хмм може би не днес...може би друг път“. Но ако не сега, кога?

Вероятно още по време на тегленето на жребиите за Модиал 2018 си си помислил какво би било, ако отидеш, но си оставил решението си на заден план.

Ние във Фератум не вярваме, че шансовете могат да се пропускат. Нашата компания е създадена да позволява на хората да казват по-често „да“ на възможностите, които им предоставя съдбата. Ние осигуряваме бързи заеми за авантюристи и хора, които търсят варианти да изживеят живота си по най-добрия начин.

Онлайн кредитите на Фератум са най-бързия и лесен път да осъществиш идеите си и да подсигуриш финансовото си състояние, когато имаш най-голяма нужда. Отнема само няколко минути да попълниш формата за кандидатстване на нашия сайт.

Без хартиени документи, без уговаряне на срещи и без чакане по опашки. Кандидатстването е напълно безплатно и получаваш отговор до минути. Ние във Фератум се стремим да казваме „да“, когато други финансови институции казват „не“.

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +