5 страхотни идеи за подарък за Свети Валентин в последната минута

пари в последната минута

Свети Валентин е на прага, но още нямаш никакви планове? Преди да хукнеш да купуваш кутия първокласни пралинови бонбони със шоколад, парфюм или букет цветя, имаме няколко интересни идеи, които да ти споделим.

Проучванията показват, че когато стане дума за подаръци и изненади, е по-добре да похарчиш парите си за преживявания, които ще оставят трайни спомени, вместо за материални неща, които ще те зарадват временно.

Независимо дали се отнася до нова дреха или мобилен апарат, скоро модата им ще премине и ще се превърнат в част от ежедневието.

От друга страна парите изхарчени за преживявания ни правят много по-щастливи, а когато преживяванията са споделени с приятел, близък или любим човек щастието ни се удвоява.

Предлагаме ти нашите 5 изпитани идеи за подарък за Свети Валентин в последния момент:

1. СПА процедури за двама

Малко неща са по-романтични и по-изискани от масаж за двама или СПА терапия. Прекарването на следобед в компанията на любимия човек, отпочивайки и наслаждавайки се, е наистина един от най-прекрасните дарове на живота.

Spa Finder е уебсайт, който предлага подаръчни ваучери за СПА терапии и други уелнес пакети за хиляди СПА центрове по света. Ваучерите са налични в различни валути и нямат срок на годност, когато са закупени онлайн. Веднага, след като заплатиш ваучерите, можеш да ги изпратиш по имейл на получателя.

2. Полети

Що се отнася до преживявания, трудно може да се назове нещо по-удовлетворяващо от пътуването.

Много авиолинии, включително нискобюджетната компания RyanAir предлагат подаръчни ваучери, които могат да се закупят онлайн и да се разпечатат от вкъщи. Подаръчните ваучери важат за всички полети и маршрути в мрежата на Ryanair (общо 200, за да сме по-точни).

3. Ресторанти

Романтичната вечеря с вино е другата сполучлива комбинация за Свети Валентин и един от най-добрите начини да установиш връзка със своя партньор. Защо не резервираш маса за Свети Валентин в новия ресторант, който и двамата желаете да изпробвате?

Понякога да направиш резервация в последния момент може да бъде рисковано. В такива случаи идват на помощ сайтове като OpenTable. OpenTable те свързва с над 40 000 ресторанта по света. Не губи и секунда повече – резервирай още сега!

​ 4. Филми

Друга идея за Свети Валентин и все още едно от най-романтичните неща, които можеш да направиш на любовна среща е да заведеш партньора си на кино.

В допълнение близкият киносалон вероятно предлага възможност за създаване на персонализирани подаръчни картички. Провери онлайн дали съществува опция за разпечатване от вкъщи или отиди на място и купи готова картичка.

5. Хотели

Кой не обича романтичното бягство през уикенда или просто за една вечер?

Hotel Gift е уебсайт, който ти позволява да запазиш нощувка сред 110 000 хотела от 140 хотелски вериги по света. Предложенията варират от нискобюджетни до луксозни, а резервацията ти е завършена с няколко клика.

От друга страна, ако имаш предпочитания към определена хотелска верига, можеш да вземеш подаръчен ваучер директно от там. Например Ritz Carlton, Four Seasons, Marriott, Mandarin Oriental – изборът е твой!

Когато организираш всичко в последната минута...

Ако очакваш заплата следващата седмица или пък месецът е бил труден за теб във финансово отношение. Ако обмисляш как да зарадваш любимия човек за Свети Валентин, да създадеш незабравими мигове и се нуждаеш от подкрепа, разчитай на нас.

Ние във Фератум създадохме лесни и гъвкави решения за краткосрочни заеми, които да ти осигурят навременни средства и да ти позволят да кажеш „Да“ на приятните преживявания.

Кандидатствай за някой от нашите заеми и получи отговор до минути. След одобрение, получаваш парите на следващия ден. И така, ако плановете ти за Свети Валентин са оставени за последния момент, не се тревожи, ние ще ти помогнем!

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +