10 ползи от СПА процедурите

СПА и пари

СПА терапия е един от най-често срещаните отговори, които получаваме на въпроса как бихте похарчили наградата, за да зарадвате приятел или близък, ако спечелите нашата популярна Фейсбук игра FerratumFridays.

Елегантността на СПА процедурата я прави перфектен подарък, както за специален повод за приятел или член на семейството, така и за самия теб.

Къде мога да се възползвам от СПА процедура?

Почти всеки по-голям град по земното кълбо предлага СПА процедури, от 5-звездни хотели със СПА обслужване до самостоятелни СПА центрове.

Някои от най-луксозните СПА центрове и СПА хотели в Европа се намират в Чехия, Германия, Италия, Франция и Лондон.

Разгледай списъка с най-популярните уелнес хотели в Европа тук.

СПА процедурите могат да се променят индивидуално в зависимост от техния вид, продължителност и желания бюджет.

Въведи „спа терапии“ и името на населеното място, в което се намираш в Google и открий списък в възможните локации в близост.

Какви типове СПА процедури съществуват?

Съществува голямо разнообразие от СПА процедури в зависимост от това какво предлага сътветния СПА център. Терапиите варират от парна баня, до тангенторен душ, ароматерапия, солна стая, терапии за лице, масаж с вулканични камъни, маникюр, педикюр, сауна и други.

Какви са ползите от СПА терапията?

Всички желаем и заслужаваме да се чувстваме добре. Тялото и умът ни функционират най-добре, когато са отпочинали и не са изложени на стрес. Работим най-добре, когато сме спокойни да вземем разумни, а не първосигнални решения.

Част от преимуществата на СПА терапиите са:

  1. Успокояват ума
  2. Помагат ти да се изолираш от околния свят, включително от социалните мрежи
  3. Подобряват кръвообръщението
  4. Помагат да се облекчат хронични болки като например артрит
  5. Освобождават тялото от токсини
  6. Помагат ти да се отпуснеш
  7. Подобряват качеството на съня
  8. Помагат за отделянето на серотонин, който подобрява настроението, намалява безпокойството и подпомага храносмислането
  9. Благоприятстват освежаването и изглаждането на кожата, и помагат за нейната регенерация
  10. Подмладяват тялото и ума

Защото всеки заслужава да се чувства прекрасно

Може би си в търсене на перфектния подарък за любимия човек или колега, за да му покажеш, че те е грижа за него, да изкажеш благодарност или да го накараш да се почувства специален или пък е време да се погрижиш за себе си? Понякога се нуждаем от напомняне, че си заслужава да си подарим мъничко грижа отвреме навреме.

Независимо дали е за теб или за някой друг, ако времето е от значение и имаш нужда от допълнителни пари до заплата, за да се възползваш от СПА терапия, ние от Фератум можем да ти помогнем. Нашите бързи заеми са най-бързия и най-лесния начин да попълниш бюджета си и да осъществиш планираното.

Можеш да попълниш онлайн заявка бързо и лесно. Без хартиени документи и чакане на опашки. Просто избери кой заем ще е най-подходящ за теб и получи отговор до минути. При одобрение получаваш сумата в рамките на един ден.

В крайна сметка не можеш да сложиш етикет на здравословния начин на живот.

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +