История от Outdo Yourself: Да бъдеш пример за подражание

надмини себе си и фератум

Ние във Фератум имаме за цел да преодолеем разстоянията между реалността и мечтания живот, да превръщаме идеите в дела и да правим невъзможното факт.

Знаем, че всеки от нас таи в себе си някакво желание.

Пътят  към промяната

В края на 2017 г. се проведе конкурса Outdo Yourself (“Надмини себе си”), в който поискахме участниците да запишат видео за свой проект, цел или мечта, които искат да реализират.

Независимо дали се отнася за проект, който си започнал наскоро или нещо, което винаги си искал да направиш, но не си имал време или не си виждал резултат и смисъл да продължаваш да го правиш, вероятно имаш нужда от малко мотивация да последваш целта си.

Целта на Outdo Yourself беше именно такава - да мотивира хората, да им даде възможност да направят равносметка и да започнат да сбъдват идеите, които са отлагали във времето. За награда, ние от Фератум предложихме финансова и менторска подкрепа, за да сбъднат своите цели.

Още вдъхновение

Получихме десетки невероятни видео клипове от общо 133 участници от 18 държави, от които имахме трудната задача да излъчим трима победители.

Не след дълго, след като обявихме имената на победителите в края на януари, разбрахме, че видеата сами по себе си носят силни послания и могат да стимулират много хора, дори след края на състезанието, което от своя страна ни накара да споделим историите им с теб.

Добрите новини

Един от победителите в Outdo Yourself състезанието е латвийското онлайн списание, Morethansize („Повече от размер“).

В 1-минутното си видео екипът на Morethansize споделя своята основна мисия, а именно да вдъхнови жените в Латвия и да ги подкрепи в борбата им със стереотипите.

С помощта на Фератум, Morethansize вече има своя печатна версия и намерение да продължава да развива и разширява профила на списанието.

Щастливи сме да подкрепим и наградим екипа на Morethansize за техните усилия в подкрепа на позитивната промяна на нагласите. В края на краищата, когато помагаме на другите, помагаме и на себе си.

Очаквай още вдъхновяващи истории от Outdo Yourself следващия месец!

Ако и ти имаш цел и търсиш начин да я финансираш, разчитай на Фератум. Кандидатствай за бърз онлайн заем с един клик.

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +