История от Outdo Yourself: Как да направиш света около себе си по-приятно място за живот

финансиране проект

Ние във Фератум знаем, че парите могат да отворят много възможности и да помогнат за тяхното реализиране. Затова създадохме нашите финансови решения, които да ти осигурят нужната подкрепа и да ти спестят време за важните за теб неща.

Знаем, че всеки има съкровени желания, затова нашата мисия е да помагаме на хората да преодолеят пространството между живота, който водят и своите мечти.

Да сбъднеш мечтата си

За да окуражим хора като теб да приложат идеите си на практика и да осъществят онова, което са отлагали досега, създадохме конкурса Outdo Yourself („Надмини себе си“).

За се включат в състезанието, участниците трябваше да споделят кратко видео за своя идея или проект и да разкажат защо това е важно за тях.

Нашият екип осигури награден фонд за три от най-добрите проекти, заедно с менторска подкрепа, нужна за реализирането им.

Да вдъхновиш хората около теб

На финала на конкурса получихме 133 клипа от участници от 18 държави, които имахме трудната задача да оценим.

След като излъчихме победителите осъзнахме, че техните истории могат да вдъхновят и други да последват мечтите си, затова решихме да създадем рубриката Истории от Outdo Yourself.

Да видиш позитивното

Един от проектите, които ни впечатли беше този на Сияна от България. Тя спечели специална награда за най-добър проект в България.

Идеята на Сияна бе да изпълни градската среда с позитивни послания върху билборди, вдъхновяващи цитати на спирките на градския транспорт и контейнерите за отпадъци, боядисване на шарени пешеходни пътеки.

Сияна вярва в това, че всички можем да бъдем по-щастливи и да мислим по-позитивно, ако направим нашият град по-цветно и по-приятно място за живеене. Както самата тя казва: „Нека последваме мечтите си, като ги визуалираме.“

Ние също подкрепяме Сияна и се надяваме да сме те вдъхновили да последваш нейният пример.

А ако се нуждаеш от допълнително финансиране за свой проект, разчитай на нас. Кандидатствай за онлайн заем до заплата до 1000 лв. или за заем на вноски до 4000 лв. с отговор до 10 минути!

Очаквай скоро още вдъхновяващи истории от конкурса.

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +