История от Outdo Yourself: Природата или да бъдеш част от нещо по-голямо

пари и мечти

Във всеки от нас живее непреодолимо чувство, че го чака цял един неизживян живот – този, който му е писано да изживее.

Ние във Фератум имаме за цел да запълним празнината между живота, за който хората мечтаят и този, който водят, създавайки продукти, които да им позволяват да казват по-често Да.

Да кажеш Да на възможностите

Ние знаем, че парите могат да отварят врати и да създават възможности. По тази причина наскоро проведохме конкурса Outdo Yourself („Надмини себе си“).

За да окуражим и мотивираме участниците да приложат идеите си на практика, ги накарахме да качат видео за своя мечта или цел, която е важна за тях.

Независимо дали това е цел или мечта, която винаги са искали да осъществят, но поради някаква причина не са го направили или е недовършен проект, който не са имали време да го реализират.

Наградата, която предоставихме на участниците беше награден фонд, както и менторска подкрепа, която да им помогне да сбъднат желанието си по-бързо.

Споделяме вдъхновението

Получихме над 133 видеа от общо 18 държави и след като прегледахме всяко от тях, избрахме само три, които да спечелят.

Почти веднага, след като излъчихме тримата победители, разбрахме, че всяка история заслужава да бъде чута, тъй като имаше силата да вдъхновява.

В унисон с природата

Когато става въпрос за мечти и поставяне на цели, най-важното е какво мотивира отделната личност. За някои хора, целите се въртят около пътуването, а за други около кариерата. Мечтата на Мерилин от Естония е свързана с това да прекарва възможно повече време сред природата.

Много изследвания разкриват, че връзката с природата прави хората по-здрави и по-щастливи. Според проучвания за психологията на средата, прекарването на време сред природата носи следните 3 позитивни ефекта:

  1. Намалява стреса
  2. Подобрява настроението
  3. Подобрява психическото състояние

Както споделя и Мерилин в своето видео, природата е магическо място, където душата си почива и умът се пречиства. Природата е мястото, където са скрити всички тайни, където се случват приключенията и където може да се изпита радостта.

За Мерилин природата е мястото, където усещаме, че сме част от нещо по-голямо и нейната мечта е да превърне градината, в която е израснала и прекарала летата си в релаксиращо, вдъхновяващо и защитено пространство за нейните близки и приятели.

Очаквай още вдъхновяващи истории от Outdo Yourself следващия месец.

А ако се нуждаеш от малко подкрепа, за да сбъднеш някоя своя дългосрочна мечта, разчитай на Фератум. Кандидатствай за заем до 4000 лв. с няколко колко клика, по всяко време и отвсякъде, без да се налага да ходиш до офис и да предоставяш хартиени документи. Възползвай се!

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +