Как да кандидатстваш за онлайн заем в България

пари за преустройство

В днешно време, много от нас живеят на бързи обороти. Според статия на The Economist в бъдеще работното ни време ще намалява, а почивните ни дни ще се увеличават.

Надпреварвайки се с времето между работата и ангажиментите, да намериш време за изтегляне на кредит може да се окаже трудна задача.

Да довършиш проекта си

Представи си, че приятелско семейство идва да ви навести през уикенда за първи път, откакто сте се нанесли в новия ви апартамент от една година.

От месеци планирате да разчистите кашоните от допълнителната стая и да я превърнете в стая за гости. Напоследък обаче времето и парите са лукс, който не можете да си позволите.

Сега, след като имате срок, се налага да преустроите стаята възможно най-скоро и сте решили, че бързият краткосрочен кредит е чудесна възможност да осъществите плановете си.

Посещението в банката

На следващия ден отиваш в близкия клон на банката, за да проучиш вариантите за кредит. След като си обикалял/а 10 минути, за да намериш паркомясто най-сетне намираш начин да стигнеш до банката и ти казват да седнеш и да изчакаш. 30 минути по-късно, служител на банката те извиква на гишето.

За нещастие не само, че не носиш със себе си всички нужни документи, но и не си сигурен/на дали ги пазиш вкъщи. В края на краищата след като си прекарал/а час в банката трябва да се върнеш вкъщи, да потърсиш документите или да поискаш копия и да се върнеш в начална позиция.

Приятелите ви пристигат след три дни и се чудиш дали няма по-лесен начин да набавиш парите за ремонта. Отговорът е Да.

Кандидатствай за онлайн заем

Независимо колко си зает/а, без значение колко те притиска времето, ако се нуждаеш бързо от пари, разчитай на нас. С Фератум получаваш краткосрочен заем без чакане на опашки и без хартиени документи.

Знаем, че когато стане въпрос за бързи заеми, времето винаги е от значение. Искаш да осъществиш идеите си, затова нашата мисия е да предоставяме най-добрите, най-бързите и най-удобните услуги за бърз заем на пазара.

Попълването на заявка отнема минути, а благодарение на нашия автоматизиран скоринг процес, можем да вземем решение за отпускане на кредит за секунди. След като заема ти бъде одобрен, ще получиш парите по избран от теб начин още в същия ден.

Затова давай смело напред – улесни живота си с някой от нашите онлайн заеми.

 Оценете ни!
Оценете ни! Дай оценка на този разговор, за да подобрим обслужванeто +