История от Outdo Yourself: Прицели се в небето

Човек често става това, което вярва, че е. Ако вярвам, че не мога да направя нещо, със сигурност няма да успея. Но ако вярвам, че мога да го постигна, ще намеря в себе си сила, каквато дори съм нямал в началото.

Махатма Ганди

 

Случвало ли ти се е, както си стоиш да се размечтаеш за нещата, които би могъл/а да направиш? Искало ли ти се е някога да отделяш повече време на нещата, които те правят щастлив/а? Имаш ли натрапчивото чувство, че там някъде съществува друг живот за теб? Това е животът, преопределен да изживееш.

Ние във Фератум вярваме, че никога не е твърде късно да се върнеш обратно там, където ти е мястото.

Знаем, че парите са мощен инструмент, който отваря врати. Знаем също и че да разполагаш със средства е разликата между това да казваш Да и Не.

Създадохме нашите продукти като решения, които да помагат на хората да казват по-често Да на възможностите от живота.

 

 

Да споделиш мечтата си

Преди няколко месеца проведохме конкурса Outdo Yourself, в който попитахме участниците какви са техните цели и мечти.

За да влязат в състезанието трябваше да качат кратко видео за своя мечта и защо е толкова важна за тях. За някои хора това е нещо, което винаги са мечтали да сбъднат, а за други идея, която не е стигнала до своя завършек, поради ред причини.

Ние на свой ред предложихме щедро възнаграждение на трима победители, както и менторска подкрепа, която да им помогне да реализират своите идеи.

Вдъхновение за другите

Получихме над 130 видеа от 18 държави, след което бяхме изправени пред предизвикателството да изберем само трите най-добри представяния.

Гледайки всички тези вдъхновяващи истории разбрахме, че посланията заслужават да достигнат до повече хора.

Мечта, Амбиция, Огън!

Една от тези истории е на Янина от България, която е състезател по спортна стрелба. Нейната мечта е да пренапише историята на спортната стрелба в България по време на Олимпиадата в Токио през 2020.

Във видеото си Янина разказва как се приготвя за стрелба и какво може да спре някой да постигне целите си.

Амбицията на Янина е заразяваща. Какво те спира да повярваш във възможността? Какво ти пречи да направиш стъпка напред? Как ще надминеш себе си?

Очаквай още вдъхновяващи истории от Outdo Yourself следващия месец.