5 летни дестинации за младите семейства

летни планове

Въпреки , че половината лято вече мина,не се бойте - все още има достатъчно време. Така че, ако все още търсите слънчево лятно бягство и имате нужда от идеи къде да отидете и какво да правите, не търсете повече!

Тук има пет дестинации за лятна почивка в последната минута, подходящи за семейства:

1. Gjerrild Nordstrand, Дьорсланд, Дания 

Когато хората мислят за плажните ваканции в Европа, те обикновено мислят за Испания, България или Италия. Въпреки това, Gjerrild Nordstrand на полуостров Дьорсланд в Дания е красив и спокоен плаж за убежище за възрастни и деца.

С фин бял пясък и плитки води Gjerrild Nordstrand е подходящ за деца и е идеален както за къпане, така и за тен. Настанете се в един от многото семейни къмпинги, които предлагат комбинация от детски площадки, батути, мини-голф и отопляеми басейни за възрастни и деца.

2. Дисниленд Париж, Франция

Най-посещаваният тематичен парк в Европа, от 1992 г. насам европейците се радват на Дисниленд Париж и поради причината,че това е "най-щастливото място на земята".

Разделени на пет тематични парка с общо 49 атракции, Дисниленд е забавен за всички възрасти. Проверявайте от време навреме за пакети с билети и хотели.

3. Somerset, Великобритания 

Когато става въпрос за релаксиращи бягства и спокойна красота, има няколко места по-спокойни от Somerset в Югозападна Англия. С подвижните си хълмове и зашеметяващата провинция Somerset е образец на селската английска красота.

Заведете семейството в грандиозните ферми на Secret Valley. Позволете на децата да си играят с животните или да посетят в Black Rock Outdoor Activity Center, докато възрастните се наслаждават на дегустация на вино от собствени лозя на Secret Valley.

4. Развлекателен парк Liseberg, Гьотеборг, Швеция

Най-големият увеселителен парк на Скандинавия - Liseberg Amusement Park в Гьотеборг, Швеция е за хора на всяка възраст, които търсят приключение. Привличайки близо три милиона посетители годишно, Liseberg има нещо за всеки с 42 разходки и атракции.

В паркът се намира световноизвестното дърво Balder, най-дългият гмуркащ се влак в Европа - Valkyria и най-бързият в Скандинавия- HELIX. Междувременно за малките деца са предвидили детския кът Barnens Paradis.

5. Ланзароте, Канарските острови, Испания 

В допълнение към зелени пейзажи и красиви плажове, биосферният резерват на ЮНЕСКО, който е Ланзароте, един от Канарските острови край бреговете на Западна Африка, също е чудесна дестинация за децата.

Когато става въпрос за уникално преживяване, Лансароте предлага две невероятни възможности. Разходете се по повърхността на Луната в Националния парк Тиманфая и дъхът ви ще секне от сюрреалистичните вулканични пейзажи. Или разгледайте дълбочините на Атлантическия океан с подводно сафари (вмъкнете линк: http://www.submarinesafaris.com/), който отвежда посетители на 30 метра под океана.

Други популярни забавления са аквапаркове Aqualava и Aquapark, и зоологическата градина Rancho Texas, където посетителите могат да плуват с морски лъвове или да посетят предватления на животните.

И така, къде ще избягате вие ​​с вашето семейство това лято?