История на Outdo Yourself: Да помагаш на другите те кара да се чувстваш добре

Outdo yourself

"Не знам, но е сигурно, че не го разбират. Може би има език, който не е съставен от думи и всички в света го разбират. Винаги можеш да говориш, без да издаваш звук, на друга душа". - Франсис Ходсън Бърнет

Миналата година проведохме конкурс, наречен Outdo Yourself . Идеята на конкурса беше да насърчим хората да споделят целите и мечтите си с нас, а от друга страна, да им помогнем да ги постигнат.

Въпреки че има много детайли, които са нужни една мчета да стане реалност, включително самоувереност и упоритост, във Ferratum Money, ние знаем, че парите могат да бъдат друг важен фактор. Парите са инструмент, който позволява на хората да кажат "да", когато възможността удари.

 

 

Да помагаш на другите 

В нашето съсзтезание наградихме трима души освен с финансова подкрепа, за да реализират мечтата си , но и с менторство.

За да участват състезанието  участниците трябваше да запишат и споделят видеоклип, като ни разкажат каква е тяхната цел или мечта, защо е важно, какво ги спира да я постигнат и как Фератум може да помогне.

Да разпръснем позитивизъм (маркирайте като заглавна част)

Толкова много хора се включиха, че бяхме затрупани с клипове. Самите участници изпратиха страхотни видеа с интересни мечти.

Така че, след като завършихме трудната задача да изберем само трима победители в конкурса, решихме да разпространим положителните послания, съдържащи се в видеоклиповете.

Водени от цел

"Животните са мост между нас и красотата на всичко, което е естествено, те ни показват какво липсва в живота ни и как да се обичаме безусловно". Те ни връщатт обратно към това, което сме и защо сме тук. - Триша Маккад

Един от участниците в Outdo Yourself е физиотерапевт на животни - Рууд от Естония, чиято мечта е да участва в курса за сертифициран кучешки рехабилитатор, проведен в Университета на Тенеси.

Рууд вече работи мечтаната работа, където помага на кучета чрез рехабилитация. Въпреки това, както признава, грижата за домашните любимци на хората е голяма отговорност и нейните практически умения и знания винаги трябва да бъдат най-доброто, което могат.

Със завършването на курса в университета в Тенеси, Рууду може да стане още по-добра в това, което прави и да помага на кучетата да се върнат на крака и да живеят по-добре.

Помогнете на тези, които не могат да си помогнат

Рууд казва, че тя вижда работата си като "възможност да помогне на тези, които не могат да си помогнат". Какво невероятно послание. В края на краищата проучванията показват, че когато ние помагаме на друго същество - независимо дали е животно или друго човешко същество - това увеличава нашето благополучие.

Тук, в Ferratum Money, ние сме щастливи, че можем да помогнем на хората да кажат "да" на живота по-често с нашите финансови решения.

Останете настроен за по-вдъхновяващи истории от Outdo Yourself следващия месец.