Най-добрите подаръци за семейства с бебета

подаръци за семейства с бебета

Хмм, идеи за подаръци за млади семейства. Какво можеш да купиш, което те да нямат? Наистина ли се нуждаят от повече бебешки дрехи или повече играчки? Вероятно не.

Е, ако търсиш идеи за подарък за твоите приятели, които имат бебе, има много интересни джаджи на пазара, които правят ежедневието на младите семейства толкова по-лесно.

И така, какво ще кажеш за тези решения?

1. Биберон, който автоматично се затваря при отпадане 

Представи си, че сте в парк или във влак и твоето бебе изпуска своя биброн на земята. Би следвало да почистиш биберона преди да го врънеш на бебето. И какво правиш? Трябва да има по-добра алтернатива за пренасянето на сапун и вода около теб. Е, има.

Биберонът Keep-it-Kleen от Raz-baby има пластмасова обвивка, която се затваря около самия биброн. Всеки път, когато той е изпуснат, щитът автоматично се затваря и предпазва гуменото уплътнение на биберона, за да не се замърсява!

От съществено значение за всеки родител.

2. Следене на бебето с телефона  

Постоянното наблюдение на бебето е задължително за всяко младо семейство. Макар че има много опции на пазара като уеб камера , ние прекарваме толкова много време на мобилните телефони, че за родителите би било по-лесно да наблюдават бебетата си от тях? Продукти като Withings Smart Baby Monitor, Lollipop, and Cloud Baby Monito правят точно това.

Чрез своите мобилни приложения родителите могат не само да гледат бебето си на телефоните си, но и да получават известия, включително сигнали за шум и движение. С възможност за двупосочен звук, родителите могат да пеят приспивни песни или да пускат бели шумове, за да помогнат на бебето да спи.

3. Биберон, който мери температурата на  бебето 

Бебе с треска е един от най-страшните неща за родителите и внимателно наблюдение на температурата на бебето е жизненоважно.

4. Държ на страни лични вeщи 

Понякога най-простите идеи са най-добрите идеи. Когато си родител, не само трябва да държиш бебето си под око, но и играчките, храната и аксесоарите на бебето, да не споменаваме и твоите собствени предмети като портфейла и мобилния си телефон.

Чантите за колички са решението на този проблем. Те позволяват на родителите да запазят всичките си вещи в безопасност както и да носят допълнителен багаж , нужен за бебето.

5. Водоустойчиви лигавници 

Вероятно сме запазили най-доброто за последно.

Да бъдем честни - бебетата трудно се държат чисти. По време на храненето, бебетата често оставят по себе си по-голямата част от храната си! Е, сега почистването е много по-лесно със силиконови, повторно използваеми лигавници .

Зарадвай твоите приятели с бебета, с някой от тези идеи.