Outdo Yourself: Развивай уменията си, за да бъдеш твоята най-добра версия

Outdo yourself

"Всяка велика мечта започва с мечтател. Не забравяйте, че вие имате силата, търпението и страстта да достигнете до звездите, за да промените света. "

- Хариет Тубман

Един от най-вдъхновяващите видеоклипове, които получихме в скорошния ни конкурс Outdo Yourself , беше от момиче на име Марианн от Естония, чието история наистина показва какво е да надскочиш себе си.

След като ражда второто си бебе, Марианн открива страстта си към фотографията и особено към детската фотография. След като една година практикува фотография, тя решава ,че е достигнала точката, където може и повече.

Скоро Марианн открива уебсайта creativelive.com - център с хиляди творчески видеа и уроци, процъфтяваща общност от иноватори и изпълнители - и осъзнава, че има още много неща,за които иска да научи.

"Правейки снимка, замразявайки мига, ни разкрива колко е богата действителността."

- Анонимен

След посещаването на няколко урока, нейната жажда за знания и желание за учене се увеличава все повече. Целта на Марианн е да продължи да ходи на уроци, за да продължи да развива уменията си за редактиране и фотография, и да закупи ново оборудване.

Видеоклипът на Марианн ни напомня колко е важно да развиваме уменията си, да се учим, да предизвикваме себе си и да се стремим да бъдем най-доброто, което можете.

 

Надскочи себе си 

Когато проведохме състезанието "Outdo Yourself" миналата година, целта беше да насърчим хората да споделят целите и мечтите си с нас и да вдъхновят другите да преследват най-важното за тях.

Нашата цел беше да помогнем на хората да направят своите мечти реалност.

За участие в конкурса, участниците трябваше да запишат кратък видеоклип за себе си, който ни казва каква е тяхната цел или мечта, защо е важно за тях и какво ги спира да я постигнат.

Получихме 133 видеоклипа от 18 държави и избрахме 3-ма победители, на които да помогнем.

Освен отдаденост, самоувереност, умения и страст, ние във Ferratum Money знаем, че парите могат да бъдат и фактор за реализиране на мечта.

В края на краищата парите понякога могат да отварят преди това затворени врати.

 

"Развийте страст за учене. Ако го направите, никога няма да престанете да растете ".

Антъни Дж. Анджело

 

Очаквайте нашите вдъхновяващи истории от Outdo Yourself следващия месец.