Преследване на пролетни оферти – Как да пазаруваме дрехи с отстъпка

Spring offer hunting

 

 

 

Пазаруването по време на „намаленията“ е много забавно. Хората обикновено имат определен бюджет, когато отиват на пазар за дрехи. Но е чудесно, когато получиш повече от очакваното. Все пак пазаруването на намеление не трябва да е нещо, което ви се случва случайно или когато най-малко очаквате.

Магазините за дрехи имат за цел да поддържат пълния си асортимент от артикули, така че хората да имат по-голям избор. Все пак те често трябва да заменят част от продуктите с новопристигнали. Онези, които се продават по-малко от очакваното, трябва да бъдат намалени, за да се освободи място за новите колекции. Това е идеалният момент да „атакувате“.

 

Но чакайте...кога точно е идеалният момент?

 

Повечето магазини за дрехи съхраняват артикули за период от 6 до 8 седмици преди да ги заменят. Тъй като потокът от нови продукти е с много бързи темпове е необходимо да заменят старите. Също така, ако определен продукт е изложен за повече от 6 до 8 седмици, не трябва да остават повече от няколко бройки. А, ако не го предлагате във всички размери, определено е време да го замените.

 

Кой ден?

 

Всеизвестно е, че уикендите са най-натоварените периоди за магазините за дрехи. И така, подготовката започва в четвъртък, когато цените на продуктите се намаляват. Разбира се, това не означава, че петък и събота са дни, неподходящи за пазаруване на намаление. Просто може да не попаднете на най-добрите оферти, тъй като продуктите може да са продадени още в четвъртък. Може да има достатъчно „мъдри купувачи“, заради които да се окажете с най-малко привлекателни дрехи, от които да избирате.

 

Ами ако нямат моя размер?

 

Веднъж ми се случи да попадна на наистина страхотна тениска, която обаче, ми беше много голяма. Можеше да престана да търся, но попитах персонала дали продуктът е нличен някъде другаде. Оказа се, че имат друг магазин наблизо, в който аз имах късмета да намеря размера, който търсех.

Изводът е следният: не се отказвайте, ако не намирате това, което търсите. Продължавайте да търсите.

 

Ами ако пазарувам онлайн?

 

Очевидно е, че, когато пазарувате дрехи онлайн, няма гаранция, че ще се чувствате добре в тях. Просто прочетете дребния шрифт преди да пазарувате. Уверете се, че магазинът предлага опция за връщане на избрания от вас продукт.

 

Какво мога да си купя тази пролет?

 

Краят на февруари е прекрасен момент за пазаруване на зимни дрехи. Можете дори да откриете якета, които да носите още месец или два преди да стане прекалено топло за тях. Март е идеален месец за закупуване на маратонки на различни марки. Намаленията на пролетните дрехи започват през месец април.

 

Опаковане

 

Пролетта е чудесен момент да се запасите със зимни дрехи. Все пак, ако сте достатъчно търпеливи, можете да се възползвате от много добри намаления през април.

Нямате нужда от много пари, за да се обличате според модните тенденции. Просто трябва да обърнете внимание на начина, по който пазарувате и ще последват много хубави неща (дрехи).