Как да организираш лятната ваканция с безлихвен кредит?

ferratum-kak-da-organizirash-lqtnata-vakanciq-s-bezlihven-kredit

Отдай се на заслужена почивка

Лятото вече е тук! Вероятно и за теб това означава, че е време за дългоочаквана почивка. Повечето от нас вече са решили къде ще прекарат вакакнцията – на море, планина, лятна вила или екскурзия в чужбина. Това наистина няма значение, важното е, че не бива да я пропускаш, особено, ако си от хората, за които лятото е единственият шанс да се отдадат на заслужена почивка.

 

Определи и организирай бюджета си

Независимо дали ще отидеш на почивка в страната или в чужбина, дали си я организирал предварително или ти предстои да го направиш сега, не забравяй да организираш бюджета си правилно. Отдели време, за да направиш анализ на приходите и разходите си, за да прецениш каква сума ти трябва и колкко можеш да си позволиш за лятната почивка. Погрижи се за тази досадна подробност предварително и се отдай на пълноценна почивка без грижи.

Факт е, че независимо къде си решил да почиваш, ти трябват пари. Обикновено се налага да имаш заделена сума пари, с които да организираш мечтаната ваканция. Но, дори да имаш спестявания в последния момент може да се окаже, че ти трябва допълнителна сума, с която да покриеш малка част от предстоящите разходи. В такива случаи ти трябва бързо и лесно решение, с което да получиш необходимите средства още днес. Това е възможно с бърз онлайн кредит.

 

Бърз онлайн кредит

Кандидатстването за този тип кредити е бързо, лесно и изцяло онлайн - само на няколко клика разстояние. Обикновено трябва да попълниш само кратка форма на искане за кредит, което отнема броени минути. Отговор получаваш до няколко минути, а парите, може да вземеш още същия ден.

Повечето фирми предлагат експресно обслужване и ясни условия. Дават ти възможност сам да избереш размера и срока на кредита. Ти решаваш каква сума ще усвоиш и в какъв срок ще я върнеш. Това ти позволява да се спреш на идеалния за твоите нужди вариант, при който ще си спокоен, че ще успееш безпроблемно и навреме да обслужиш кредита си.

 

Ваканция с безлихвен кредит?

Възможностите за кредит са много и различни. Някои фирми дори ще те изненадат с услугата „Безлихвен кредит до заплата“ за клиенти, които за първи път ще използват техните услуги. Това вече наистина е идеалният вариант. Освен, че сам избираш сумата и срока на кредита, в края на периода връщаш точно толкова, колкото си взел. Така например, ако планираш да подариш на семсйството си дълъг уикенд на морето, можеш да го планираш така, че да усвоиш сумата, която ти е нужна в последния момент. Тъй като повечето фирми предлагат безлихвен кредит за срок до 30 дни, дори няма да ти се наложи да върнеш парите веднага след ваканцията.

 

Ако липсата на средства е това, което те спира да изживееш перфектната ваканция, довери се на „Безлихвен кредит до заплата“ от Ferratum.

Пример:

  • Сума на кредита - 500 лева /пример за необходима сума за 3-членно семейство/
  • Срок на кредита - 30 дни /трябва да върнеш сумата 30 дни след като си я усвоил/
  • Лихва по кредита - 0 лева
  • Обща сума за връщане - 500 лева

* Промоцията е валидна за всички суми на заема със срок от 5 до 30 дни, само за клиенти, които използват за първи път услугите на "Фератум България" ЕООД. За останалите условия по кредита виж Общи Условия.