5 причини да пътуваш през есента

5-prichini-zashto-trqbva-da-patuvash-prez-esenta

След края на лятото е време повечето от нас да се върнат на работа. Все пак, ако ти и твоят партньор имате още дни останала отпуска, есента е прекрасен сезон за пътуване.

 

Независимо дали става въпрос за кратко бягство през уикенда или прекарване на няколко седмици в чужбина, виж пет причини, поради които трябва да пътувате през есента:

 

1.Евтино, евтино, евтино

 

На първо място, за разлика от лятото, есента не се счита за топ сезон за почивка, поради което можеш да намериш страхотни оферти. Всъщност може да не се наложи дори да търсите дълго. Това не е нещо ново, че хотелите имат една цена за някои сезони и друга цена за останалата част от годината.

 

Просто защото вече не е пиковият сезон, можеш да резервираш хотел на намалена цена, което автоматично прави Есента едно от най-евтините времена за почивка.

 

2.Перфектни температури

Най-хубавото на есента е, че все още има много слънце. Въпреки че, все още може да има някой горещ ден, като цяло времето е много по-меко, което прави разходките навън изключително приятни.

 

3.Уникални пейзажи

Ако обичаш да си на открито, есента е твоят сезон. От туризъм през гората, бране на ябълки и гребане през спокойни води до разходки из паркове, покрити с жълти, оранжеви и червени листа, есента е най-красивото, живописно и уникално време от годината.

Пътувай или наеми хижа в гората или планината и се наслади на красотата на есента.

 

4.По-малко пътешественици = По-малко тълпи

Есента означава по-малко туристи и по-малко тълпи. По-малкото туристи наоколо означават, че ще имаш повече време да направиш страхотна снимка на Айфеловата кула, Пантеона или Малката русалка без десетки други хора да присъстват на нея.

И накрая, липсата на тълпи наоколо позволява да си по-гъвкав с графика си. Може дори да резервираш билети за концерт или еднодневни екскурзии.

 

5.Невероятна есенна кухня

Друго предимство на по-малкия брой пътуващи е лекотата, с която можеш да направиш резервации в ресторанти и да опиташ фантастична сезонна кухня.Гъби, тикви, зеле, ябълки и сладки картофи са само част от вкусните сезонни плодове и зеленчуци през есента.

Дори можеш да потърсиш ресторанти, които предлагат менюта за дегустация, в които ти и партньорът ти ще можете да опитате вдъхновяващи есенни ястия.

 

Където те отведе есента

Където и да решиш да отидеш тази есен, помни, че можеш да рзчиташ на Ferratum.
Нашите онлайн кредити са най-бързият начин да получиш пари още днес. Започни да опаковаш багажа си още днес и изпрати искане за един от нашите онлайн кредити.

Попълването на искане за кредит става само с няколко клика, а решение ще получиш само минути по-късно. Без излишни документи и чакане на опашка. Когато си одобрен, ще получиш парите по банковата си сметка в рамките на същия ден.

И така, ти ще пътуваш ли тази есен?