Животът може да бъде неочакван, но това го прави толкова хубав.

Наслади се на обратите и завоите, които животът прави, дори когато те имат цена. Давай смело и живей. Ferratum е до теб, за да ти предостави допълнително финансиране. 

За всичко в живота, разчитай на Ferratum - скандинавска точност, опростени финанси. Ние сме до теб.  

Веднъж в живота.

Големите моменти като намиране на половинка в живота, закупуване на дом и създаване на семейство са безценни спомени. Това са моменти, които не можеш да преодолееш, така че им обърни достатъчно внимание. Купи ѝ перфектния годежен пръстен, забавлявай се, обзавеждайки уникалния дом, и се наслади на ценното време с ново бебе.

Очаквай неочакваното.

Ключови моменти в живота като закупуване на дом и създаване на семейство са невероятни, затова не мисли за тях като за поредния разход. Очаквай неочакваното и се наслади на живота. Трябва ли вече да закупиш нова дограма или да смениш бойлера в дома си? Поеми дълбоко дъх и помисли за новата, кристално чиста гледка или за най-добрия душ в живота си. Бебетата са невероятни чудеса, но те се нуждаят от много нови придобивки. Наслади се на времето с тях, докато са малки, защото то не продължава дълго.

Отпусни се. 

Разходите покрай големите моменти в живота могат да се натрупват, така че просто ги приеми. Вместо това се съсредоточи върху това как ще се чувстваш, изграждайки спокоен, щастлив живот, изпълнен с страхотни преживявания. Ако се затрудняваш да работиш от вкъщи със стар лаптоп, разочарован си от печката, която не работи, или не можеш да спите добре от неудобно легло, то направите работата по-управляема, приготви страхотно ястие и се наслади на страхотен сън. Това са нещата, които правят живота пълноценен. Не забравяй, най-ценното нещо си ти и твоето време.

За всичко друго в живота, разчитай на Ferratum - скандинавска точност, опростени финанси. Ние сме до теб.

Ferratum е водещ доставчик на финансови услуги, роден в скандинавските страни, предлагащ бързи 100% онлайн решения за кредитиране с ясен, неусложнен и надежден процес. Допълнително финансиране, предоставено на всеки, навсякъде и по всяко време. В момента Ferratum оперира на 15 пазара и непрекъснато достига до нови пазари и клиенти по целия свят.

 

КАНДИДАТСВАЙ СЕГА

Sorry, there are errors on the page: