Топ 10 коледни подаръци до 20 лева

top-10-koledni-podaraci-do-20-leva

 

Коледа е един от най-обичаните празници по целия свят. И какво по-важно от размяната на подаръци? Изборът на подаръци може сериозно да повлияе на бюджета ви, ако имате голямо семейство и много приятели. Така че, за да не се лишавате от нищо, трябва да помислите за някои достъпни опции за подаръци за вашите близки. Можете да разгледате нашите 10 най-добри предложения в списъка по-долу, като всеки подарък ще струва около 20 лева.

Красив плакат, сложен в рамка

Не можете да сбъркате с този тип подаръци, ако някои от любимите ви хора са тийнейджъри и все още около 20-те си години. На пазара има много възможности за избор на плакати, които да отговарят на всеки вкус. Ако приятелите ви обожават музика, можете да им вземете плакат на любимата им група. Фенове на филми ли са? Разберете кои са любимите им филми, след което започнете да пазарувате. Ако вашите близки са малко по-претенциозни, изкусен плакат би бил подходящ. Без притеснения, можете да намерите артисти от цял свят, които продават своите готини персонализирани плакати в различни уебсайтове.

Красива играчка за елха

Орнаментите за коледни елхи обикновено са скъпи в комплект, така че всеки по-скоро купува само няколко по-скъпи играчки, а останалите са на по-разумни цени. Можете да помогнете на любимите си хора, като им подарите една по-скъпа и красива коледна играчка.

И кой знае, може да се окаже, че сте закупили любимото украшение на детето им за години напред.

Снимка от специален момент

Ако имате снимка, направена в специален момент, можете да купите красива рамка и подаръкът е готов. Може би имате такава снимка от някое семейно събиране, на която всички са щастливи и усмихнати. Или може би сте излизали на годишнина на специално място с партньора си и винаги си спомняте за онази вечер или онова пътуване? Или може би просто имаш хубава снимка, на която сте ти и майка ти, а това, че е в рамка, ще я направи много щастлива. Всички преложения са безкрайно подходящи за този нискобюджетен коледен подарък.

Сладки ръкавици или шал

Този подарък ще бъде приветстван от всеки, който след най-новите модни тенденции, но все още не е закупил тези артикули във всички цветове и шарки. Просто не забравяйте да обърнете внимание на облеклата на любимите си хора, когато се срещате. След това можете да купите чифт ръкавици или шал във всеки от цветовете, за които изглежда, че липсват. Ако сте още по-внимателни, можете да разберете кой нов модел харесват и би бил добро допълнение към гардероба им.

Нова чаша със забавно послание

Можете да намерите този достъпен подарък във всякакви магазини за подаръци или сувенири. Чашата може да бъде за кафе или чаена, в зависимост от това какво харесват вашите близки. Можете да намерите такава със забавно послание в стандартния комплект или да поръчате чаша с персонализирано послание. Във всички случаи този подарък ще се използва ежедневно.

Кошница пълна с шоколадови лакомства

Можете да избирате между кошница с лимитирани серии шоколади или пък трюфели. Тази класика просто ще допринесе за празничното настроение, а вероятно и към списъка с обещания за Нова година, като отслабване. Но е вкусно. И все пак Коледа е празникът, на който най-често всички проваляме хранителния си режим.

Бутилка хубаво вино

Може да се отправите към специализиран магазин за вино, ако не сте познавачи в тази област. Можете да обсъдите с тях вашия бюджет и предпочитанията на любимия човек и те ще ви дадат множество препоръки. В противен случай, ако вече знаете вкуса на близките си, когато става въпрос за добро вино, можете просто да отидете в по-голям супермаркет и да го вземете от рафта.

Месечен абонамент за нова услуга

Може би вашият приятел използва стара услуга и все още не е решил да плати за по-нова? Или може би просто искате да закупите абонамент за HBO GO, защото желаете вашият любим да гледа с Game of Thrones, за да можете да говорите за това заедно. Тук имате безкрайно много възможности. Изберете една и не се колебайте.

Подаръчен ваучер за книжарница или настолна игра

Ако приятелите ви обичат да четат и не сте съвсем сигурни каква книга да подарите, тогава този тип подаръчни ваучери биха били идеален подарък.

Ако на вашите приятели им липсва класическа настолна игра в колекцията и се налага всеки път, когато се събирате, да носите вашите, вие ще направите услуга и на двамата, купувайки този коледен подарък. Или, ако колекцията е пълна, можете да проверите новите игри, които излизат всяка година. Сред новите игри ще забележите богат набор от нови хитови филми. Така че, ако знаете, че близките ви са почитатели на някои от тях, не се колебайте и купувайте.