Краткосрочен заем

ПАРИ на заем до ЗАПЛАТА

Моля, влезте в профила си да кандидатствате за  

Сума на заема

Срок на заема

С Фератум винаги има решение

В продължение на много години са проведени проучвания за изследване на нивата на стрес и благополучие в нашия живот. Резултатите постоянно показват, че водещата причина за стрес в живота на хората е парите. В края на краищата има няколко неща, които са по-стресиращи, отколкото да се притеснявате как да се справите.

Имаме обаче няколко предложения , които можете да направите, за да облекчите стреса относно парите. Първо, ако знаете, че изпитвате финансов стрес, установете източника на стреса и го прекратете, без това да повлияе на други области от живота ви. На второ място, напомняйте си ,че почти всеки проблем има решение и бъдете търпеливи.

Причини да кандидатствате за краткосрочен кредит

Има много причини, поради които клиентите ни се нуждаят от краткосрочен заем. Понякога всичко върви гладко, когато внезапно животът хвърля извънредна ситуация по пътя. Независимо дали става дума за спешна медицинска помощ или      за спешна помощ по отношение на вашия дом или кола, понякога просто не разполагате с пари, когато най-силно имате нужда от тях.

В случай на спешност разбрахме, че последното нещо, от което се нуждаете, е усложнения, свързани с пари, така че можете да разчитате на кратосрочен кредит от Фератум.

Кредит на същия ден

Знаем, че времето е пари. Знаем също, че последното нещо, от което се нуждаете, е компромис, когато се притеснявате за парите. С Фератум няма излишна документация и няма чакане на опашка.

Можете да кандидатствате от всяко мобилно устройство по всяко време. Вие избирате сумата и срока. Попълването на формата за заявка отнема само няколко минути, отговаряме до 10 минути, а парите получавате на същия ден.

Защо да избера Ferratum?

Ferratum е международен доставчик на мобилни потребителски кредити. Като пионер в областта на финансовите технологии и мобилното кредитиране, ние разширихме дейността си в 25 страни от 2005 г. насам.

Нашата мисия е проста - да предоставя най-добрите, най-бързите и най-лесните за ползване кредитни услуги, достъпни с персонално обслужване на клиенти 24 часа в денонощието.

Разумно кредитиране

Не търсим стари грешки при дългосрочните финансови споразумения, които клиентите са имали преди години. Решенията за отпускане  на краткосрочен заем се вземат на база сериозна проверка на потербителя.

Клиентите преминават през няколко виртуални "контролни пункта", които потвърждават получената информация. По време на този процес ние ще проверим идентификационния им номер, ще проверим кредитния им рейтинг и способността им да изплатят кредита на падежа.

Пълна прозрачност

Когато кандидатствате краткосрочен заем, можете да сте сигурни, че сте в добри ръце. Вярваме в пълната прозрачност. Няма скрити разходи и всички такси са ясни.

Ferratum е лицензиран и регулиран от органа за финансов контрол (FCA) и е член на Асоциацията за потребителски кредити (CCTA).

Щастливи клиенти

Разбираме, че взаимоотношенията са важни и тъй като сме прозрачен заемодател, много от нашите клиенти използват редовно нашите услуги. След като кандидатствате за един от нашите онлайн краткосрочни заеми, създаваме профил, който да използвате отново, ако и когато възникне необходимост. Нашата цел е да създадем щастливи клиенти.