Микро кредити

Завладейте мига

Повечето хора са съгласни, че микро кредитите могат да бъдат чудесно решение, ако имате нужда от допълнителни пари и особено ако тези пари могат да ви мобилизират и да ви дадат повече възможности.

Пари с един клик

В много случаи микро кредитите са най-бързият и най-лесно достъпен начин за осигуряване на средства. Ето защо ние, във Ferratum, предлагаме лесни, гъвкави и кредити, които ви позволяват бързо да получите достъп до финансова подкрепа.

Ferratum е международен доставчик на мобилни потребителски кредити. Като пионер в областта на финансовите технологии и мобилното кредитиране, разширихме дейността си до 25 държави.

Има безброй причини, поради които клиентите кандидатстват позлват нашите микро кредити. Нашият екип за обслужване на клиенти помогна на хиляди хора да получат пари на същия ден, т.е. получавате парите си , когато ви трябват.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Продуктите

Можете да се възползвате от микро кредит от 50 до 4000 лв. Сами избирате размера на кредита и срока на връщане от 5 дни до 12 месеца. Специалното предложение за безлихвен микро кредит важи за нови клиенти за заем със срок до 15 дни. Това означава, че за този период от 15 дни дължите точно толкова, колкото сте взели.

Защото ние се грижим

Когато решите да кандидатствате за кредити от  Ferratum, можете да сте сигурни, че сте в добри ръце. Вярваме в пълна прозрачност. Няма скрити такси.

Ferratum е лицензиран и регулиран от органа за финансов контрол (FCA) и е член на Асоциацията за потребителски кредити (CCTA).

Държим на коректните взаимоотношения и затова много от нашите клиенти използват услугите ни многократно. След като кандидатствате за един от нашите онлайн микро кредити, ние създаваме ваш профил, който да използвате отново, ако и когато възникне необходимост. Нашата цел е да създадем щастливи клиенти.

Нашата мисия е проста - да предоставяме най-добрите, най-бързите и най-лесните за ползване кредитни услуги, достъпни с персонално обслужване на клиенти 24 часа в денонощието.

ПАРИ на заем до ЗАПЛАТА

Моля, влезте в профила си да кандидатствате за  

Сума на заема

Срок на заема