В Деня на жената, номирай тази, която заслушава признание!

Включи се в глобланата ни кампания по случай 8-ми март във Facebook и ѝ дай шанс да спечели 2000 EUR.

Вдъхновяваща и безстрашна ли е тя?

Номинирай жената, за която смяташ, че заслужава толкова необходимото признание в този Ден на жената. От баба, която неуморно гледа внуците си или най-добра приятелка, претоварена от откриването на успешен нов бизнес. Сестрата, която поставя приоритетите на изчакване за другите, или майката, която дава малкото си свободно време, за да помогне на нуждаещите се. Жените по целия свят правят невероятни неща.

Посети нашата Facebook страница и номинирай жената, която те вдъхновява. Дай ѝ признанието, което заслужава, и нека светът научи за нея. Сподели видеоклип или снимка в коментар за това кой смяташ, че може да ти помогне в този Ден на жената. От всички номинации ще бъде избран глобален победител, който ще получи наградата от 2000 евро по банковата си сметка. Покажи подкрепата си и я поздрави по случай Деня на жената. Жените сме заедно и се подкрепяме.

 

Признавайки влиянието на жените по целия свят, ние сме Ferratum...

Глобален доставчик на финансови услуги, роден в скандинавските страни, ние предлагаме решения за бързо кредитиране с лесен и надежден процес. Където и да си и когато имаш нужда от финансова подкрепа, ние сме тук.

 

ВИЖ ПРОДУКТИТЕ НИ

 

Имаш време до 8-ми април да номинираш и ние ще обявявим глобалния победител на нашата Facebook страница на 15-ти април.

Правила на кампанията

  • Кампанията за Деня на жената се организира от Ferratum, част от Multitude Group, и се провежда в множество от пазарити, в които оперираме. Ние сме глобален доставчик на финансови услуги, роден в скандинавските страни, предлагащ решения за бързо кредитиране с лесен и надежден процес.

  • Целта на кампанията е да разпознае влиянието на жените по света, които правят невероятни неща всеки ден, които остават незабелязани, да им даде заслужена похвала, а на победителката в кампанията малко тласък, за да ѝ помогне да осъществи мечтите си. Участник може да номинира всяка вдъхновяваща дама, която според него/нея заслужава признание: баба, майка, колега, приятелка, дъщеря, сестра и т.н.

  • Номинациите са ограничени до 2 заявки на участник.

  • Номинациите ще се провеждат само на Facebook страниците на нашите пазари в секцията за коментари на посочената публикация. Всички номинации трябва да бъдат получени до 8 април 2022 г. 23:00 ч. (периодът на кампанията е 8 март – 8 април). Ще обявим глобалния победител в кампанията на 15 април 2022 г. на същите страници във Facebook.

  • Номинациите в секциите за коментари на посочената публикация във Facebook могат да включват или кратък видеоклип, или снимка с 1) номинираното лице ИЛИ 2) номинираното лице заедно с този, който я номинира. Снимката или видеото не е необходимо да бъдат професионални, но вдъхновяващи и видими / с прилично качество. В допълнение към снимката / видеото е необходимо кратко обяснение защо точно това лице е номинирано, било като част от видеото или като писмен коментар, изпратен заедно с видеото / снимката.

  • Всички снимкови/видео материали трябва да са собственост на лицето, което участва в конкурса, и да не нарушава интелектуалната собственост или сродни права на никого. Номинираното лице трябва да е наясно и да даде съгласие за показване на снимката/видео.

  • Всяко неподходящо или обидно съдържание ще бъде премахнато.

  • Ferratum има неограничени глобални права във времето да използва изпратеното съдържание, като например в комуникацията на победителя в кампанията в нашите канали в социалните медии.

  • Измежду всички номинации ще изберем един глобален победител и ще дадем на вдъхновяващата дама еднократна парична награда от 2000 евро като превод по нейната банкова сметка. Изборът ще бъде направен от Ferratum въз основа на вдъхновяващата история на участието, отговаряща на критериите за квалификация и т.н. Моля, имай предвид, че всички местни данъци, такси или други изисквания трябва да бъдат изчистени и уредени от победителя.

Sorry, there are errors on the page: