Нашите кредити.

Нуждаеш се от пари бързо? Получи одобрение за кредит до минути.

Защо да вземеш кредит от Ferratum?

Финансирай непредвидени разходи или по-големи покупки бързо и лесно.

Кандидатсвай бързо и изцяло онлайн и получи парите в същия ден.

Възможност за удължаване на срока на заема.

Кандидатствай лесно онлайн!

01.

Избери сумата и срока.

02.

Попълни формата за кандидатстване.

03.

Получи отговор до минути.

Заем до заплата

Краткосрочните бързи кредити са добро решение при неочаквани финансови затруднения. Този тип заеми са на твое разположение, за да ти помогнат да покриеш разходи от първа необходимост в рамките на няколко дни до няколко седмици:

 • за да си осигуриш пари докато чакаш заплатата си;
 • за да не закъснееш с плащането на битовите ви сметки;
 • за да посрещнеш неочакваните разходи през месеца;
 • или за да се възползваш от някоя изгодна оферта за покупка на стока или услуга.

Заемът до заплата позволява на кредитополучателя да покрие внезапно възникнали разходи, и да погаси задължението си еднократно когато получи своя доход. Предвид това, трябва да прецениш и да избереш подходящ срок на заема си. Чрез кредитния калкулатор можеш предварително да видиш каква ще е крайната дължима сума. Кандидатстването чрез нашата онлайн форма ти спестява висенето по опашки, хабенето на време и нерви, и чакането на решение с дни. Становището получаваш до минути чрез SMS на номера, който посочиш в заявката!

Параметри:

 • Сума на кредита: от 100 до 1000 лева
 • Срок за погасяване: от 5 до 45 дни
 • Без таксa за предсрочно погасяване - оставащата сума по кредита се преизчислява към датата на предсрочното погасяване
 • Одобрение до минути
 • Кандидатстване онлайн или в партньорски офис

Заявка за заем до заплата можеш да направиш от тук:

Кредит на месечни вноски

За по-големи разходи през месеца като например закупуване на електроуред за домакинството, ремонт на автомобила, пътуване или освежаване и ремонт на дома, Фератум предоставя кредит на месечни вноски. Той представлява финансова услуга, която ти позволява да покриеш своите непредвидени разходи и същевременно ти дава достъп до по-големи суми − от 400 до 6000 лв. Погасяването става на равни месечни вноски, като за максимално улеснение, кредитополучателя сам избира броя месеци за погасяване − от 2 до 18 месеца. Лихвата по кредита зависи от сумата и срока на кредита - при попълване на искане можете сами да видите каква ще е крайната дължима сума като използвате кредитния калкулатор. Освен това, чрез нашата онлайн форма избягваш висенето по опашки, хабенето на време и нерви, и чакането на решение с дни. Становището получаваш до минути чрез SMS!

Параметри:

 • Сума на кредита: от 400 до 6000 лева
 • Срок за погасяване: от 2 до 18 месеца
 • Равни месечни вноски
 • Одобрение до минути
 • Кандидатстване онлайн или в партньорски офис 

Заявка за кредит на вноски можеш да направиш от тук:

Как да получа кредит?

За да кандидатстваш за кредит онлайн, просто избери необходимата сума и натисни Кандидатствай. По време на процеса на кандидатстване трябва да попълниш информация от своя документ за самоличност и друг набор от информация, която ще спомогне за формиране на твоята кредитна оценка. Необходимо е и да преминеш през процеса по потвърждаване на самоличност, който е бърз и лесен. Не се притеснявай - само следвай стъпките и инструкциите на екрана.

Трябва да отговаряш и на изискванията за отпускане на кредит, от гледна точка възраст и кредитна история. Всички тези изисквания ни помагат да се погрижим, че няма да изпаднеш в невъзможност да погасяваш кредита си и това от своя страна да развали кредитната ти история.

След като попълниш заявката, можеш да очакваш отговор до минути (в рамките на работното ни време). След одобрение и успешно удостоверяване на твоята самоличност, остава само да потвърдиш кредита от менюто и сумата ще бъде наредена към теб по избрания метод. Оттам насетне, следвай своя погасителен план, за да не изпускаш вноски. Ако имаш въпроси нашия любезен екип е на линия, за да ти съдейства!

Sorry, there are errors on the page: