Пари на заем.

Нуждаеш се от пари бързо? Получи одобрение за кредит до минути.

Защо да вземеш кредит от Ferratum?

Финансирай непредвидени разходи или по-големи покупки бързо и лесно.

Кандидатсвай бързо и изцяло онлайн и получи парите в същия ден.

Възможност за удължаване на срока на заема.

Кандидатствай лесно онлайн!

01.

Кажи ни колко пари ти трябват.

02.

Кандидатствай и попълни данните си.

03.

Получи отговор до минути.

Нашата мисия е проста - да предоставим най-добрите, най-бързите и най-лесните за ползване кредитни услуги, достъпни с персонално обслужване на клиенти 24 часа в денонощието.

Понякога се нуждаеш от допълнителни пари на заем. Бързо. Ето защо ние разработихме нашата лесна и гъвкава услуга за заем, която ти дава бърз достъп до средства.

Вземането на пари на заем от приятели или роднини не винаги е най-добрата идея. Вместо да влизаш в излишни обяснения и спрове, лесно можеш да кандидатстваш за кредит от Ferratum.

Пари на заем до 6000 лв.

Клиентите на Ferratum могат да кандидатстват за пари на заем до 6000 лв. за срок до 18 месеца.

Изпращането на заявка е бързо, лесно и напълно безплатно. Избери сумата и срок и просто натисни бутона „Кандидатствай“, за да попълниш формата за кандидатстване.

Необходима информация и време за обработка

Благодарение на високо технологичната ни системата за обработка на заявките, клиентите получават отговор до няколко минути. Потребителите преминават през няколко виртуални "контролни пункта", при които потвърждават получената информация. По време на този процес ние ще проверим идентификационния им номер, ще изготвим кредитна оценка и ще оценим способността им да изплатят кредита на падежа.

За да получи парите на заем, клиентът единствено трябва да потвърди чрез SMS или код, получен на телефона. Звучи просто, нали?

Кога и как получаваш парите си

Парите ще бъдат преведени директно в избраната от теб банкова сметка в рамките на няколко часа или ще са достъпни на каса на EasyPay. Доста често парите достигат до нашите клиенти и по-бързо!

Моля, имай предвид, че забавяне на сумите може да има през почивните дни или официалните празници, и ще отнеме малко повече време, за да получиш превода.

Как да върнеш кредита

Можеш да заплатиш задълженията си по една от банковите ни сметки, а ако нямаш възможност, можеш да удължиш със 7, 15 или 30 дни , в случай ,че сте ползвали кредит до заплата. Можеш да погасиш своя заем и по-рано, ако разполагаш с необходимата сума.

Да получиш пари на заем от Ferratum е точно толкова лесно и бързо, колкото ти се струва.

Sorry, there are errors on the page: