Пари на заем

Нашата мисия е проста - да предоставим най-добрите, най-бързите и най-лесните за ползване кредитни услуги, достъпни с персонално обслужване на клиенти 24 часа в денонощието.

Понякога се нуждаете от допълнителни пари на заем. Бързо. Ето защо ние разработихме нашата лесна и гъвкава услуга за заем, която ви дава бърз достъп до средства.

Вземането на пари на заем от приятели или роднини не винаги е най-добрата идея. Вместо да влизате в излишни спорове и разговори, лесно можете да кандидатствате за кредит от Фератум.

Пари на заем до 5000 лв.

Клиентите на Фератум могат да кандидатстват за пари на заем до 5000 лв. за срок до 1 година.

Изпращането на заявка е бързо, лесно и напълно безплатно. Изберете сумата и срок и просто натиснете бутона „кандидатствай“, за да попълнете формуляр за кандидатстване.

Необходима информация и време за обработка

Благодарение на високо технологичната ни системата за обработка на заявките, клиентите получават отговор до няколко минути. Потребителите преминават през няколко виртуални "контролни пункта", при които потвърждават получената информация. По време на този процес ние ще проверим идентификационния им номер, ще проверим кредитния им рейтинг и способността им да изплатят кредита на падежа.

За да получи парите на заем, клиентът единствено трябва да потвърди чрез смс. Звучи просто, нали?

Кога и как получавате парите си

Парите ще бъдат преведени директно в избраната от вас банкова сметка в рамките на няколко часа или на каса на Изипей. Доста често парите достигат до нашите клиенти и по-бързо!

Моля, имайте предвид, че забавяне на сумите може да има през почивните дни или официалните празници, и ще ви отнеме малко повече време, за да получите превода.

Как да върнете кредита

Можете да заплатите задълженията си по една от банковите ни сметки, а ако нямате възможност, бихте могли да удължите своя заем със 7, 15 или 30 дни , в случай ,че сте ползвали кредит до заплата. Можете да погасите своя заем и по-рано, ако разполагате с необходимата сума.

Да получите пари на заем от Фератум е точно толкова лесно и бързо, колкото ви се струва. 

ПАРИ на заем до ЗАПЛАТА

Моля, влезте в профила си да кандидатствате за  

Сума на заема

Срок на заема