Потребителски кредит онлайн

Когато възможността кацне на рамото ти, трябва да си готов да я хванеш, което означава да имаш правилните инструменти и да можеш да ги използваш. Всъщност да разполагаш с пари е най-честата разлика между това да можеш да приемеш възможността или тъжно да се откажеш от нея.

Ние във Фератум вярваме, че мечтите се сбъдват. Като директен заемодател, създадохме нашите продукти за иноватори като теб, които да имат въображение и са готови да сграбчат бика за рогата.

Парите отварят врати

Подобно на ключ, който отваря врати, парите са мощен инструмент.

Да имаш пари на разположение променя света ти по много начини като например да пътуваш по-свободно, да покриеш непредвидени разходи, да замениш развален уред или да се възползваш от възможност в последния момент, както и да обмислиш вариант за нова работа.

Да имаш пари значи да си в по-изгодна позиция да проучваш възможностите, вместо да трябва да приемеш първата, която ти се появи.

Потребителският кредит онлайн означава да разполагаш с пари

Ние във Фератум вярваме в простотата на нещата. Онлайн заемът е най-бързият и най-лесния начин да подсигуриш финансите си, когато имаш цел, която да реализираш.

Потребителският кредит онлайн ти дава възможност да се сдобиеш с необходимите пари, когато най-много ти трябват, бързо и удобно. Точно така – можеш да кандидатстваш онлайн по всяко време 24/7 на нашия уебсайт. Без чакане на опашки, без хартиени документи, без лутане и губене на време.

 

Можеш да се възползваш от нашите бързи кредити за суми:

  • от 50 до 1000 лв. за срок до 45 дни. Условията са гъвкави, а сумата на заема зависи от редица фактори като например кредитния ти рейтинг и платежоспособността ти.

 

  • от 400 до 5000 лв. за срок до 1 година. Ти избираш размера на погасителната вноска.

 

Ние ти предлагаме:

  • Кратка онлайн форма
  • Персонален подход
  • Решение в рамките 10 минути
  • Пари – при одобрение в рамките на същия ден

 

Възползвай се сега!

ПАРИ на заем до ЗАПЛАТА

Моля, влезте в профила си да кандидатствате за  

Сума на заема

Срок на заема