Потребителски кредит онлайн.

Нуждаеш се от пари бързо? Получи одобрение за кредит до минути.

Защо да вземеш кредит от Ferratum?

Финансирай непредвидени разходи или по-големи покупки бързо и лесно.

Кандидатсвай бързо и изцяло онлайн и получи парите в същия ден.

Възможност за удължаване на срока на заема.

Кандидатствай лесно онлайн!

01.

Кажи ни колко пари ти трябват.

02.

Кандидатствай и попълни данните си.

03.

Получи отговор до минути.

Когато възможността кацне на рамото ти, трябва да си готов да я хванеш, което означава да имаш правилните инструменти и да можеш да ги използваш. Всъщност да разполагаш с пари е най-честата разлика между това да можеш да приемеш възможността или тъжно да се откажеш от нея.

Ние във Фератум вярваме, че мечтите се сбъдват. Като директен заемодател, създадохме нашите продукти за иноватори като теб, които да имат въображение и са готови да сграбчат бика за рогата.

Парите отварят врати

Подобно на ключ, който отваря врати, парите са мощен инструмент.

Да имаш пари на разположение променя света ти по много начини като например да пътуваш по-свободно, да покриеш непредвидени разходи, да замениш развален уред или да се възползваш от възможност в последния момент, както и да обмислиш вариант за нова работа.

Да имаш пари значи да си в по-изгодна позиция да проучваш възможностите, вместо да трябва да приемеш първата, която ти се появи.

Потребителският кредит онлайн означава да разполагаш с пари

Ние във Ferratum вярваме в простотата на нещата. Онлайн заемът е най-бързият и най-лесния начин да подсигуриш финансите си, когато имаш цел, която да реализираш.

Потребителският кредит онлайн ти дава възможност да се сдобиеш с необходимите пари, когато най-много ти трябват, бързо и удобно. Точно така – можеш да кандидатстваш онлайн по всяко време 24/7 на нашия уебсайт. Без чакане на опашки, без бумащини и документи на хартия, без лутане и губене на време.

Ние ти предлагаме:

  • Кратка онлайн форма
  • Персонален подход
  • Решение в рамките на минути
  • Пари – при одобрение в рамките на същия ден

Можеш да се възползваш от нашите бързи кредити за суми:

  • от 100 до 1000 лв. за срок до 45 дни. Условията са гъвкави, а сумата на заема зависи от редица фактори като например кредитния ти рейтинг и платежоспособността ти.

Кандидатствай

 

  • от 400 до 6000 лв. за срок до 18 месеца. Ти избираш размера на погасителната вноска.

Кандидатствай

Sorry, there are errors on the page: